Στις 3 μ.μ. ο αγώνας της Δόξας Δράμας με τα Τρίκαλα

0
5672

Σήμερα στις 3 το μεσημέρι, η Δόξα Δράμας αντιμετωπίζει στο γήπεδό της τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.
Η Δόξα Δράμας με το κακό σερί των 5 ηττών προβληματίζει αρκετά, καθώς η αγωνιστική της
εικόνα δεν πείθει στα περισσότερα παιχνίδια. Άλλοτε η Δόξα φεύγει ηττημένη με καλή απόδοση και άλλοτε με κακή, όμως το αποτέλεσμα είναι αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο για την επίτευξη των στόχων.
Η Δόξα Δράμας βρίσκεται σε δύσκολη θέση και η πρώτη εξάδα φαντάζει δύσκολη και αμφίβολη, όχι όμως ακατόρθωτη ακόμα, καθώς η Δόξα Δράμας απέχει 7 βαθμούς από τον 6ο με ένα παιχνίδι λιγότερο. Για να μπορέσει η Δόξα Δράμας να πετύχει τον φετινό της στόχο, θα πρέπει να βρει πρώτα από όλα τα ψυχικά της αποθέματα και να περάσει στους ποδοσφαιριστές της ένα οργανωμένο πλάνο και τη σημασία της επίτευξης του στόχου της πρώτης εξάδας και πόσο σημαντική είναι αυτή για τον κόσμο της Δόξας.
Η Δόξα Δράμας σήμερα πρέπει να κάνει μία ολική επανεκκίνηση στις εμφανίσεις της και να επιδιώξει να κερδίσει ή να διεκδικήσει έστω τον βαθμό, για να φαντάζει πιο θετικό το υπόλοιπο του δευτέρου γύρου.

Η αποστολή της Δόξας Δράμας για τον σημερινό αγώνα αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές και είναι οι:
Στεφανάκος, Θεοδωσιάδης, Πινδώνης, Μαρινάκης, Φυτόπουλος, Μαυριάς, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Μπελεβώνης, Σαμπανίδης, Παρασκευάς, Μακντόναλτ, Χάμοντ, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης, Μενσά, Αγγελόπουλος, Άντερσον, Βάντερσον, Μπαράνκο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ