Το διήμερο 9-10 Ιουλίου διεξήχθη στο Καυτατζόγλειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ με τη συμμετοχή 492 αθλητών και αθλητριών από 49 αθλητικά σωματεία ΑμεΑ.
Ανάμεσά τους αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου της Δράμας «Οι Αγωνιστές» οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και τις δύο ημέρες των αγώνων. Μεταξύ αυτών ήταν και ο Στέφανος Πέκης, που οι περισσότεροι δραμινοί τον γνωρίζουν από τους αγώνες μπάσκετ του ΚΑΟΔ στους οποίους, ο Στέφανος, φορούσε τη στολή της μασκότ του.
Ο Στέφανος και τα υπόλοιπα παιδιά δεν ήταν μόνα τους όμως. Εκτός από τους γονείς και τους συγγενείς τους είχαν τη συμπαράσταση των Συλλόγου Φίλων του Γ.Σ. Προσοτσάνης «ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ», οι οποίοι πήγαν στη Θεσσαλονίκη το περασμένο Σάββατο για να βοηθήσουν όλους όσους αγωνίστηκαν εκείνη την ημέρα και ιδιαίτερα τον αγαπημένο τους ΣΤΕΦΑΝΟ.
«ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ» χάρισαν σε όλα τα παιδιά από ένα λουλούδι «….σε ένδειξη σεβασμού…» όπως ανέφεραν σε ανάρτησή τους στα social media, εξωτερικεύοντας τα ιδανικά τους όπως αυτά έχουν χαραχθεί από το 1995 μέχρι και σήμερα.
Τόνισαν μάλιστα τα εξής: «Στηρίξαμε τον αδερφό μας ΣΤΕΦΑΝΟ, το δικό μας παιδί, όπως του αξίζει, ΣΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ. Στα δικά μας μάτια εξάλλου είναι πάντα πρωταθλητής και δεν χρειάστηκε να μας το επιβεβαιώσει».
Αρχική Αθλητισμός Στο Καυτατζόγλειο «ΟΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ» για να ενισχύσουν την προσπάθεια του συλλόγου «Οι...
[…] […]