Στο νέο αθλητικό νομοσχέδιο η διάταξη για τη Superleague 2

0
1708

Το πλάνο της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών προχωρά κανονικά, έστω και με καθυστέρηση

Το πλάνο της αναδιάρθρωσης των εθνικών κατηγοριών προχωρά κανονικά, έστω και με καθυστέρηση, καθώς τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή για το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, στο οποίο θα συμπεριληφθεί η διάταξη που θα αφορά τη δημιουργία της Superleague 2.
Για να δημιουργηθεί νέα κατηγορία απαιτείται να υπάρξει νομική ρύθμιση και αυτό θα γίνει, παρά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα περί μη υλοποίησης της αναδιάρθρωσης. Το πλάνο προχωρά κανονικά και τη νέα σεζόν θα μειωθεί ο αριθμός των ομάδων της Super League σε 14, ενώ θα υπάρχει η νέα κατηγορία Superleague 2, η οποία θα έχει εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.
Βέβαια, υπάρχουν ακόμα πολλά ερωτήματα για τη νέα κατηγορία, τα οποία αναμένεται να απαντηθούν μέσω της διάταξης.
Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου αναμένεται να εισαχθεί προς συζήτηση στη Βουλή το νέο αθλητικό νομοσχέδιο, στο οποίο θα συμπεριληφθεί και διάταξη που θα αφορά τη δημιουργία της Superleague 2.
Σκέφτηκε ακόμα και την ένσταση
Γιατί η Δόξα Δράμας διαμαρτυρήθηκε σε διαιτητή και παρατηρητή στον αγώνα με τον Βόλο
Η Δόξα Δράμας γνώρισε την ήττα (2-1) με ανατροπή από τον Βόλο, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη της διαμαρτυρήθηκαν σε διαιτητή και παρατηρητή, ενώ εξέτασαν και το ενδεχόμενο υποβολής ένστασης! Ο λόγος; Οι μπάλες που χρησιμοποιήθηκαν στο ματς από τον πρωτοπόρο!
Συγκεκριμένα, οι Μαυραετοί υποστήριξαν ότι οι μπάλες δεν ήταν του τύπου που προβλέπεται από τη διοργανώτρια. Για την ακρίβεια ο Βόλος χρησιμοποίησε… καλύτερης ποιότητας, όμως στη Δόξα Δράμας διαμαρτυρήθηκαν ότι κάνουν προπόνηση με διαφορετικού τύπου, με αποτέλεσμα να έχουν μειονέκτημα έναντι του αντιπάλου κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο γενικός αρχηγός, Αντώνης Λαδάκης το μετέφερε στον παρατηρητή και στον διαιτητή, όμως δεν έγινε καμία αναφορά στο φύλλο αγώνα, οπότε δεν μπορεί να γίνει και ένσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ