Στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών συνελήφθησαν οχτώ (8) άτομα σε περιοχές της Α.Μ.Θ.

0
194

Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από τις 26-4-2023 έως και 2-5-2023 σε περιοχές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, Καβάλας Δράμας και Ξάνθης οχτώ (8) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν οχτώ ξεχωριστές δικογραφίες, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, πρόκειται για (7) ημεδαπούς και έναν (1) αλλοδαπό στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν κατά περίπτωση 19 ναρκωτικά δισκία και συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 33,7 γραμμαρίων και μικροποσότητα κατεργασμένης κάνναβης.
Αναλυτικότερα συνελήφθησαν ο ένας αλλοδαπός στην Ξάνθη, οι τρείς ημεδαποί σε περιοχές της Δράμας, οι δύο σε περιοχές της Καβάλας και οι δύο σε περιοχές της Αλεξανδρούπολης.
Οι δικογραφίες υποβλήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς ενώ την προανάκριση για τις οχτώυποθέσεις ενήργησαν η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αλεξανδρούπολης και τα Τμήματα Ασφάλειας Καβάλας, Δράμας και Ξάνθης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ