Στο πρόγραμμα πρόσβασης τηλεοπτικής κάλυψης ο Δ. Δράμας

Έως 19 Μαρτίου οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων

0
1840

Όπως γνωστοποιήθηκε ο Δήμος Δράμας περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα πρόσβασης των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας.

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ και για το διάστημα έως 19-03-2019. (Έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι πρόεδροι των κοινοτήτων και οικισμών που έχουν καθοριστεί ως περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης ,ώστε να αναρτήσουν τη συγκεκριμένη ανακοίνωση στις κατά τόπους κοινότητες).
Τα δικαιολογητικά έγγραφα που απαιτούνται να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους κατοίκους είναι :
1) Αίτηση -Υπεύθυνη Δήλωση (έχουν δοθεί έντυπα στις κατά τόπους κοινότητες)
2) Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο
3) Αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογικού έτους 2017
4) Αντίγραφο πρόσφατου λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ) ή άλλου εγγράφου που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία
5) Αντίγραφο λογαριασμού ηλεκτροδότησης (εντός 6μηνών)
Στην περίπτωση που ο λογαριασμός ηλεκτροδότησης δεν είναι στο όνομα του ενδιαφερόμενου δικαιούχου απαιτούνται και τα παρακάτω δικαιολογητικά:
Αν είναι σε άλλο όνομα, υπεύθυνη δήλωση του προσώπου στο οποίο εκδίδεται ο λογαριασμός (έχει δοθεί το σχετικό έντυπο στις κατά τόπους κοινότητες)
Αν είναι στο όνομα προσώπου που έχει αποβιώσει, ληξιαρχική πράξη θανάτου.
Αν δεν ταυτίζονται τα στοιχεία του λογαριασμού με του ενδιαφερομένου λόγω μεταβολής τους ,υπεύθυνη δήλωσή του (έχει δοθεί το σχετικό έντυπο στις κατά τόπους κοινότητες)
Αν υπάρχει αδυναμία του δικαιούχου να υποβάλλει την αίτηση αυτοπροσώπως, οπωσδήποτε εξουσιοδότηση. (έχει δοθεί το σχετικό έντυπο στις κατά τόπους κοινότητες)
Οι περιοχές που έχουν καθοριστεί ως περιοχές εκτός τηλεοπτικής κάλυψης είναι οι εξής: ΔΕΝΔΡΑΚΙΑ – ΛΙΒΑΔΕΡΟ – ΜΑΚΡΥΠΛΑΓΙ – ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ – ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ – ΧΑΡΑΔΡΑ – ΚΑΛΛΙΚΑΡΠΟΝ – ΟΡΟΠΕΔΙΟ – ΠΑΠΠΑΔΕΣ – ΣΙΔΗΡΟΝΕΡΟ – ΣΚΑΛΩΤΗ – ΜΙΚΡΟΧΩΡΙ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ.
Παρακαλούνται όλοι οι πολίτες του Δήμου Δράμας (αφορά τις συγκεκριμένες κοινότητες και οικισμούς που αναγράφονται παραπάνω) που θέλουν να ενταχθούν στο πρόγραμμα , να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο προβλεπόμενο διάστημα.
Να τονιστεί ιδιαίτερα ότι οι αιτήσεις για το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορούν στη φάση αυτή μόνο πρώτη -μόνιμη κατοικία και δεν αφορούν δευτερεύουσα κατοικία.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΚΕΠ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ (Διοικητήριο ) ή στα τηλέφωνα : 2521351372 – 2521351364 – 2521351365.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ