Στον τελικό του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αγοριών το 1ο και 2ο ΓΕΛ Δράμας

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα μπάσκετ του νομού

0
417

Με εξαιρετικό ρυθμό και δυνατές αναμετρήσεις διεξήχθησαν την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου, οι ημιτελικοί του σχολικού πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης αγοριών ΓΕΛ & ΕΠΑΛ Δράμας, στο Αθλητικό Πολιτιστικό Κέντρο «Δημήτρης Κραχτίδης», όπου οι μαθητές των σχολείων κατέκλυσαν τις κερκίδες δημιουργώντας ένα ζεστό και ενθουσιώδες κλίμα, υποστηρίζοντας με πάθος τις ομάδες τους.
Το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας παρουσιάστηκε εξαιρετικά δυνατό, επιβάλλοντας τον ρυθμό του από τα πρώτα λεπτά και φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 39-75 απέναντι στο 4ο Γενικό Λύκειο Δράμας. Η ομάδα έδειξε συνοχή, ενέργεια και μεγάλη αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, χτίζοντας διαφορά που δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα.
Στον δεύτερο ημιτελικό, το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας έδειξε απόλυτη συγκέντρωση και σταθερότητα, επικρατώντας του 3ου Γενικού Λυκείου με σκορ 26-53. Η ομάδα βασίστηκε στην πιεστική της άμυνα και στην αποτελεσματική κυκλοφορία της μπάλας, εξασφαλίζοντας μια καθαρή και δίκαιη πρόκριση.
Με αυτές τις νίκες το 2ο Γενικό Λύκειο Δράμας και το 1ο Γενικό Λύκειο Δράμας, τα οποία επικράτησαν καθαρά στους ημιτελικούς, εξασφάλισαν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου στις 10:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο
«Δημήτρης Κραχτίδης».

Οι ημιτελικοί:
4ο ΓΕΛ-2ο ΓΕΛ 39-75
Οι ομάδες:
4ο ΓΕΛ(Μιλτιάδης Παπαδόπουλος): Πρόδρομος Παμπουκίδης, Ιωάννης Θεοδωρίδης, Δημήτρης Δέτσιος, Βασίλης Σπανδωνίδης, Γιώργος-Ραφαήλ Τσελεπής, Νίκος Αντωνιάδης, Ιορδάνης Τικταπανίδης, Βασίλης-Παναγιώτης Δόβρος, Δημήτρης Ηλιάδης, Φίλιππος Κασάπης.
2ο ΓΕΛ (Βασιλική Καρυπίδου): Αναστάσιος Ιωαννίδης, Ισίδωρος Κούνιος, Δημήτρης
Παλπανάς, Νίκος Ταχυρίδης, Κωνσταντίνος Κότιος, Θωμάς Τάνης, Ευστάθιος Μολής, Πέτρος
Τόσκας, Προκόπης Γεωργιάδης, Γιώργος Αδάκτυλος, Ορέστης Ιωαννίδης, Ντέναλντ Τσέλα.

3ο ΓΕΛ-1ο ΓΕΛ 26-53
Οι ομάδες:
3ο ΓΕΛ (Χρήστος Ηλιόπουλος): Παύλος Γεωργιάδης, Κυριάκος Κανταρτζής, Χαράλαμπος
Χατζόπουλος, Γιώργος Τσολακίδης, Νίκος Νικολαΐδης, Ιωάννης Τσεντίδης, Αναστάσιος
Παπαδόπουλος, Χρυσόστομος Μαυρομάτης, Αναστάσιος Τσιμπιριάδης, Κωνσταντίνος Αβανίδης, Δημήτρης Στάης.
1ο ΓΕΛ (Ευγενία Τριανταφυλλίδου): Γιώργος Γρηγορίου, Δημήτρης Γεωργίτσας, Χρήστος Κοτσαγιαννίδης, Ανδρέας Αποστολίδης, Βεργουλάκης Χαλβατζής, Μιχαήλ Λαζαρίδης, Μηνάς
Χατζηκυριακίδης, Γιώργος Δαρδιώτης, Πέτρος Καφαδάρης, Σταύρος Ορφανίδης, Χαράλαμπος Καριπίδης, Κωνσταντίνος Κοτζάμπασης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!