ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΒΡΙΤΩΝ Ν. ΔΡΑΜΑΣ «Ο ΕΒΡΟΣ»: Επιτυχής αποστολής στο εξωτερικό

0
594

Ακόμη μία επιτυχημένη χορευτική αποστολή στο εξωτερικό του Συλλόγου Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» πραγματοποιήθηκε στις 4 – 8 Αυγούστου 2019. Ο Σύλλογος Εβριτών Ν. Δράμας «Ο Έβρος» συμμετείχε στο 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Παραδοσιακών χορών στο Μπλέντ της Σλοβενίας. Στο συγκεκριμένο Φεστιβάλ συμμετείχαν σύλλογοι από 8 χώρες: Ελλάδα, Ιταλία, Λιθουανία, Λετονία, Ουγγαρία, Τσεχία, Τουρκία, Βουλγαρία.
Η χορευτική εμφάνιση και το εξαιρετικό πρόγραμμα της χορευτικής ομάδας ανέδειξαν τον λαϊκό και παραδοσιακό πολιτισμό της Ελλάδας και οι χορευτές του Συλλόγου απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα όλων των θεατών και των συμμετεχόνταν, δηλώνοντας όλοι ότι ήταν από τις ωραιότερες εμφανίσεις του Φεστιβάλ.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η απονομή των αναμνηστικών και ο Σύλλογος προσέφερε τόσο στους διοργανωτές όσο και σε όλες τις χορευτικές ομάδες τοπικά κρασιά, χάρτες και έντυπα τουριστικού ενδιαφέροντος από την περιοχή της Δράμας, διαφημίζοντας με τον τρόπο αυτό τις ομορφιές του τόπου μας.
Παράλληλα με το Φεστιβάλ δόθηκε η ευκαιρία στην αποστολή να απισκεφθεί την πρωτεύουσα της Σλοβενίας, της Κροατίας και της Σερβίας. Οι χορευτές και οι συνοδοί πέρα από την πόλη Μπλέντ, όπου πραγματοποιπηθηκε το Φεστιβάλ, ξεναγήθηκαν στην Λουμπλιάνα, στο Ζάγκρεπ και στο Βελιγράδι, αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρίες.
Φυσικά για την όλη αυτή πετυχημένη χορευτική αποστολή – εκδρομή ο σύλλογος οφείλει να ευχαριστήσει τους χορευτές που εκπροσώπησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όχι μόνο τον Σύλλογο αλλά και την Ελλάδα γεμίζοντας την σκηνή με το πάθος, το χαμόγελο και τη ζωντάνια τους, τους συνοδούς μας για την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν στους χορευτές, το ταξιδιωτικό πρακτορείο και τον χοροδιδάσκαλο – εμπνευστή κ. Γιώργο Τσακμάκη χωρίς τον οποίον δεν θα μπορούσε να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα πάνω στη σκηνή και ο οποίος για ακόμη μια φορά έδωσε τον καλύτερο του εαυτό επιστρατεύοντας το ταλέντο και το μεράκι του που τον διακατέχει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ