Συμμετοχή και παρέμβαση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γ. Παπαδόπουλου σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νευροκοπίου

0
1817

«Έργα τα οποία εδώ και χρόνια αναμένουν ο Δήμος Κ. Νευροκοπίου και οι κάτοικοί του, έχουν δρομολογηθεί με τη φροντίδα και τη χρηματοδότηση από την Περιφέρεια»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κ. Νευροκοπίου, παρουσία του Δημάρχου Κ. Νευροκοπίου κ. Ιωάννη Κυριακίδη, την Τετάρτη 26 Αυγούστου στο Νέο Δημοτικό Μέγαρο Κ. Νευροκοπίου. Ο κ. Παπαδόπουλος, στην παρέμβασή του, ενημέρωσε διεξοδικά το Δημοτικό Συμβούλιο για τον προγραμματισμό των έργων, των δράσεων και των παρεμβάσεων της Περιφέρειας στο χωρικό επίπεδο του Δήμου Κ. Νευροκοπίου.
Μετά από την τοποθέτησή του, ο Αντιπεριφερειάρχης δέχθηκε ερωτήματα από τους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους και έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις και διευκρινίσεις. Η διευρυμένη συζήτηση ήταν καθόλα εποικοδομητική και οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους.
Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Παπαδόπουλος σημείωσε «έργα τα οποία, εδώ και χρόνια, αναμένει ο Δήμος Κ.Νευροκοπίου και οι κάτοικοί του, έχουν δρομολογηθεί και έχει εξασφαλιστεί χρηματοδότησή τους από την Περιφέρεια και συγκεκριμένα, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, από το Πρόγραμμα Οδικής Ασφάλειας κ.α.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ