Συνάντηση προπονητών – εκπροσώπων Σωματείων E.Σ.Χ.ΑΜΑ.Θ. με στρατηγικό συμβούλιο Ο.Χ.Ε. GUY PETITGIRARD

0
959

Στις 26 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17:00, στην αίθουσα Τύπου του Αθλητικού Κέντρου Δ. Κραχτίδης στη Δράμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση προπονητών και εκπροσώπων σωματείων της Ε.Σ.Χ.Α.ΜΑ.Θ. (Ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Αν. Μακ. & Θράκης), με τον στρατηγικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας Ελλάδος αλλά και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας κ. Guy Petitgirard. Τον κ. Petitgirard συνόδεψαν ο επικεφαλής Τεχνικός Σύμβουλος Ανάπτυξης της ΟΧΕ κ. Ιατρούδης Παναγιώτης και ο Τεχνικός Ανάπτυξης της ΟΧΕ κ. Κρανάκης Γιώργος.
Το θέμα της συνάντησης ήταν «Παρουσίαση και εφαρμογή του προγράμματος τριετίας για πρωταθλήματα και ανάπτυξη».
Ο Guy Petitgirard παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνάς του που αφορά σε στατιστικά στοιχεία για την ανάπτυξη του αθλήματος εν όψη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Εφήβων (Κ-19) που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας το 2021. Κατέθεσε τις προτάσεις του προκειμένου οι Ενώσεις να αλλάξουν στρατηγική και να βελτιωθούν στην ανάπτυξη του αθλήματος.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου αφού χαιρέτησε τον κ. Guy εκ μέρους των σωματείων δήλωσε ότι το πρόγραμμα που μας παρουσίασε ήταν ιδιαίτερα σημαντικό για την πορεία των μελών της ένωσης και θα πρέπει να εφαρμοστεί από αύριο. Επίσης τόνισε κατόπιν της ενημέρωσης πόσο σημαντική είναι η συνεργασία έξω από τα γήπεδα μεταξύ των σωματείων.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ακολούθησε προπόνηση επίλεκτων αθλητών κλιμακίου της Αν. Μακεδονίας & Θράκης, υπό την παρουσία του κ. Guy Petitgirard και του Τεχνικού Ανάπτυξης της Ο.Χ.Ε κ. Τογανίδη Θόδωρου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ