Συνάντηση των μελών της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Δράμας με τον Δημήτρη Κυριαζίδη

1
2593

Στο πλαίσιο των επαφών-συναντήσεων με θεσμικούς κομματικούς και εκπροσώπους φορέων της πόλης μας η νεοεκλεγείσα Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον π. Βουλευτή της Ν.Δ. στη Δράμα, Δημήτρη Κυριαζίδη.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. έθεσαν τις προτεραιότητες και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβαν και προγραμμάτισαν μέχρι στιγμής. Ερχόμενοι σε άμεση επαφή με τη Δραμινή κοινωνία θέλησαν να μεταφέρουν τα προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν την οργάνωση κεντρικά, υποβοηθώντας έτσι ουσιαστικά κάθε προσπάθεια και το έργο της Ν.Δ. που σήμερα κυβερνά τη χώρα. Παράλληλα, ζήτησαν από τον Δημήτρη Κυριαζίδη να υποβοηθήσει το έργο τους, ως πραγματικά πράττει μέχρι σήμερα.
Ο Δημήτρης Κυριαζίδης χαιρέτησε την ουσιαστική και πραγματική διάθεση των νεοεκλεγέντων μελών, τα οποία, όπως σχολίασε, τα διακρίνει ιδεολογική και ρομαντική οπτική στα τεκταινόμενα. Δεσμεύτηκε συνάμα, ότι θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε κάθε ανυστερόβουλη προσπάθεια που ενέχει μέσα της την έννοια της προσφοράς προς συμπολίτες μας, αλλά και προς την Νέα Δημοκρατία που τόσο έχει ανάγκη ειδικότερα σε τοπικό επίπεδο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!