Συνάντηση του Δημήτρη Κυριαζίδη με τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γεωργαντά

0
1083

Συνάντηση λίγο μετά την ανάληψη των νέων καθηκόντων του πραγματοποίησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργος Γεωργαντάς με τον π. Βουλευτή Δράμας με τη Ν.Δ. κ. Δημήτρη Κυριαζίδη.
«Ο νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ο οποίος προέρχεται από έναν κατ’ εξοχήν αγροτοκτηνοτροφικό Νομό, το Κιλκίς, όμοιο με τον δικό μας, ανέλαβε την «καυτή πατάτα», γνωρίζοντας καλά τη δύσκολη θέση στην οποία έχουν περιέλθει οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι λόγω της ακρίβειας που πλήττει πλέον κάθε χώρα. Ο κ. Γεωργαντάς καταβάλει κάθε προσπάθεια για την εύρεση των αναγκαίων αυτών πόρων προς ανακούφιση και στήριξη του αγροτοκτηνοτροφικού κόσμου σε κάθε επίπεδο» δήλωσε ο κ. Κυριαζίδης μετά το τέλος της συνάντησής τους.
Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η συνεργασία των δυο είχε επιφέρει αποτελέσματα και στο παρελθόν. Συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2014, ο κ. Γεωργαντάς τότε ως Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, μαζί με τον π. Βουλευτή Δράμας κ. Κυριαζίδη είχαν συμβάλει στη δημιουργία νέας Σχολής Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) Δράμας, η οποία δυστυχώς δε λειτούργησε ποτέ λόγω των κυβερνητικών αποφάσεων της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!