Συνάντηση του υπ. Δημάρχου Δράμας Γιώργου Παπαδόπουλου με τον Ιατρικό Σύλλογο Δράμας

0
1278

Συνεργασία για την Υγεία των Δραμινών


 

Συνάντηση με τη διοίκηση του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Δράμας κ. Γιώργος Παπαδόπουλος, στο πλαίσιο σειράς επαφών που είχε με τοπικούς φορείς. Συγκεκριμένα ο κ. Παπαδόπουλος, μαζί με τον κ. Νίκο Ηλιάδη και τη κ. Χαρά Μαυρίδου, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Γεωργιάδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Γκιόκη και τη Γενική Γραμματέα κ. Όλγα Βασιλείου.
Στη συνάντηση επιβεβαιώθηκε για ακόμη μια φορά η καλή συνεργασία του Ιατρικού Συλλόγου με τον κ. Παπαδόπουλο. Άλλωστε η αμοιβαία συνεργασία των δύο πλευρών ήταν ιδιαίτερα έντονη την περίοδο της πανδημίας, κατά τη διάρκεια της θητείας του κ. Παπαδόπουλου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας.
Στο πλαίσιο της συζήτησης, από την πλευρά του Ιατρικού Συλλόγου Δράμας τέθηκαν δράσεις με τις οποίες μπορεί να συνδράμει ο Δήμος Δράμας, ώστε να βελτιωθούν οι παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας προς τους πολίτες, όπως το ΚΕΠ Υγείας, το Κέντρο Ημέρας Ρομά και η επαναδραστηριοποίηση του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
Ο κ. Παπαδόπουλος μαζί με τον κ. Ηλιάδη και την κ. Μαυρίδου, εξέφρασαν τη βούληση εντονότερης συνεργασίας για την Υγεία των Δραμινών, με τον Ιατρικό Σύλλογο να καθίσταται σύμβουλος του Δήμου Δράμας σε ζητήματα υγείας, εκπληρώνοντας με ουσιαστικό τρόπο τον επιστημονικό του ρόλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ