Συνελήφθη προπονητής στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης να προπονεί παίκτες

0
1568

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές για όλη την ανθρωπότητα και τις σχετικές απαγορεύσεις κάποιοι προπονητές δεν ακολουθούν τους νόμους και κάνουν κανονικά προπονήσεις. Κάτι τέτοιο έγινε γνωστό εχθές στο Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης.
Η είδηση έχει να κάνει με προπονητή που προπονούσε ποδοσφαιριστές στο γήπεδο του Πλαγιαρίου και τελικά συνελήφθη από άνδρες της αστυνομίας λόγω της γνωστής απαγόρευσης που υπάρχει λόγω Κορωναϊού. Η σύλληψη έγινε κατόπιν καταγγελίας ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο προπονητής αφέθηκε ελεύθερος, αφότου συμφώνησε ο εισαγγελέας υπηρεσίας.
Μάλιστα, επί του θέματος, πήρε θέση και ο Ατρόμητος Πλαγιαρίου με ανακοίνωση που αναφέρει τα εξής:

Ατρόμητος Πλαγιαρίου
Ανακοίνωση 17/3/2020:
Λόγω του θέματος που προέκυψε σχετικά με την προσαγωγή αθλητού από την Ελληνική Αστυνομία για τη χρησιμοποίηση του ποδοσφαιρικού γηπέδου του Πλαγιαρίου «Αθ. Πλωτσικας» και παρά την σχετική απαγόρευση που υπάρχει για τον ιό covid-19, ενημερώνουμε πως ο επίσημος Ατρόμητος δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν καθώς από τις 10/3 με επίσημη ανακοίνωση της Διοίκησης η οποία κοινοποιήθηκε και στην επίσημη σελίδα του Facebook, έχει αναβάλει οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα προπονήσεων και αγώνων των ακαδημιών και του ανδρικού τμήματος.
Ο συγκεκριμένος κλήθηκε σε απολογία από τη Διοίκηση του Ατρόμητου.
Εκ της Διοικήσεως του Ατρομήτου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here