Τα κρούσματα της Δράμας – Στο κόκκινο η Θάσος και ο Εύοσμος Θεσσαλονίκης

0
5957

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 1.460, εκ των οποίων 2 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 177.494 (ημερήσια μεταβολή +0.8%), εκ των οποίων 51.8% άνδρες. 1 Με βάση τα επιβεβαιωμένα κρούσματα των τελευταίων 7 ημερών, 49 θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 1.615 είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα. Ημερήσια εξέλιξη της πανδημίας: Η ημερήσια κατανομή των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων είναι η ακόλουθη (η γραμμή παριστάνει την συνολική, αθροιστική κατανομή των κρουσμάτων).

Τα σημερινά κρούσματα για την Π.Ε. Δράμας ανέρχονται σε 1, ενω παρακάτω μπορείτε να δείτε τα κρούσματα που καταγράφησαν απο τον ΕΟΔΥ κατα τις τελευταίες 14 ημέρες. Όπως είπε και ο επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Γκίκας Μαγιορκίνης σήμερα: “Όποιαδήποτε κατάσταση σταθεροποίησης είναι ευαίσθητη και μπορεί ν’ αλλάξει απο την μια στιγμή στην άλλη”.

 

Στο κόκκινο (Αυξημένου κινδύνου) ο Δήμος Θάσου

Στον Δήμο Θάσου παρατηρείται έντονη αύξηση των κρουσμάτων καθώς μέσα σε 10 ημέρες τα ενεργά κρούσματα απο 6 έγιναν 33, και παρά την αρχική στεγανοποίησή τους η διασπορά δείχνει να είναι πιο μεγάλη στην κοινότητα.

Στο βαθύ κόκκινο (πολύ αυξημένου κινδύνου) ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου Θεσσαλονίκης

Στην περιοχή αυτή η ανίχνευση της εξαιρετικά επικίνδυνης Νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης κορωνοϊού προκάλεσε έντονη ανησυχία στην επιτροπή των επιδημιολόγων.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ