Τελείωσε η Bενιζέλου, αρχίζει η Παπανδρέου

0
250

– Τα έργα στην Παπανδρέου θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη ή μεθαύριο Τετάρτη, λένε οι μηχανικοί στα «Χ»
– Νέο μέτωπο στο κέντρο τη πόλης ανοίγουν τα έργα του φυσικού αερίου


 

Νέο μέτωπο ανοίγουν τα έργα επέκτασης του δικτύου του φυσικού αερίου, αυτή τη φορά στην καρδιά της πόλης, από αυτήν την εβδομάδα. Τα νέα έργα θα αρχίσουν να υλοποιούνται στην οδό Παπανδρέου.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο κ. Αλέξανδρος Παυλίδης, από την κατασκευαστική εταιρεία «ΑΚΤΩΡ», τα έργα που γίνονται αυτήν την στιγμή στην οδό Περικλέους, θα κατέβουν αυτές τις ημέρες προς την οδό Παπανδρέου, με κατεύθυνση προς την πλατεία Ελευθερίας. Τα έργα στην Παπανδρέου θα ξεκινήσουν αύριο Τρίτη ή μεθαύριο Τετάρτη, διότι το σκάμμα στην οδό Περικλέους έχει ολοκληρωθεί. Εκεί απομένει να πέσουν οι αγωγοί και να μπαζωθούν. Η ταλαιπωρία των οδηγών και των καταστηματαρχών δεν θα είναι πιθανότατα τόσο μεγάλη, όση αυτή που σημειώθηκε στην οδό Βενιζέλου, καθώς τα έργα στον οδό Παπανδρέου θα είναι διάρκειας μιας εβδομάδας περίπου, σύμφωνα με όσα είπε ο μηχανικός της «ΑΚΤΩΡ» στα «Χ».
Την ίδια ώρα τα έργα επί της οδού Βενιζέλου δεν έχουν τελειώσει αλλά η οδός παραδόθηκε ήδη στην κυκλοφορία στο τέλος της προηγούμενη εβδομάδας. Τα ιστορικά ευρήματα καλύφθηκαν κατά τον τρόπο που υπέδειξαν οι αρχαιολόγοι μετά την τοπογράφηση και την καταγραφή τους. Τα έργα συνεχίζονται στις παράπλευρες οδούς της Βενιζέλου. Παράλληλα, θα πρέπει να γίνουν και κάποιες ακόμη δοκιμές στα έργα του αερίου που έγιναν επί της οδού Βενιζέλου, αλλά αυτό δεν θα επηρεάσει την κυκλοφορία στην οδό, αφού δεν θα απαιτηθούν νέες σκαπτικές εργασίες. Τα έργα στις παράπλευρες οδούς της Βενιζέλου, όπου υπάρχουν μεγάλα δίκτυα απαιτούν ακόμη αρκετό χρόνο μέχρι να ολοκληρωθούν, αφού θα πρέπει να γίνουν σκαπτικές εργασίες προς την Αγία Βαρβάρα αλλά και πάνω από την οδό Βενιζέλου προς την περιοχή των τειχών της πόλης. Οι εργασίες αυτές δεν αναμένεται να τελειώσουν πριν τον Απρίλιο, σύμφωνα με όσα είπε στα «Χ» ο κ. Παυλίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ