Τέλεση αγιασμού στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

0
365

Την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 9.30 π.μ.., τελέστηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κκ.Παύλο, η Ιερά Ακολουθία του Αγιασμού στο Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κου Γεώργιου Παπαδόπουλου, στο κτίριο του Διοικητηρίου, επ’ ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του.
Στην τελετή παρευρέθησαν ο βουλευτής Δράμας κ. Κωνσταντίνος Μπλούχος, ο Δήμαρχος Δράμας κ. Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Δήμαρχος Παρανεστίου κ. Αναστάσιος Καγιάογλου, ο Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου ΠΑΜΘ κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής κ. Γεώργιος Ζιμπίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, διευθυντές και προϊστάμενοι υπηρεσιών, καθώς και πλήθος Δραμινών πολιτών.
Στις τοποθετήσεις τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος και η λοιπή τοπική πολιτική ηγεσία τόνισαν την ανάγκη να εργαστούν όλοι, με πνεύμα συνέργειας και συνεργασίας, με ανιδιοτέλεια και αγάπη για τον τόπο, για την αναβάθμιση του Νομού μας, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κκ. Παύλος έδωσε τις ευχές του για καλή και δημιουργική θητεία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here