Τέσσερις αθλητές του Bianco Monte Δράμα 1986 στις Εθνικές ομάδες Ανδρών και Εφήβων

0
1807

Συνεχίζει την παράδοση που διαχρονικά έχει ο σύλλογος Bianco Monte Δράμα 1986 να προσφέρει αθλητές στις εθνικές ομάδες. Ο Παπάζογλου Ελευθέριος κλήθηκε για προετοιμασία αλλά έχει επιλεγεί και στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τα παιχνίδια με
Γαλλία και Σερβία στα πλαίσια των προκριματικών του EURO 2022, αγώνες οι οποίοι θα κρίνουν την πρόκριση της εθνικής ομάδας.
Ο Παπάζογλου Αθανάσιος, παρόλο που είναι μέλος της Εθνικής Εφήβων, κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών όπου προετοιμάστηκε για 4 ημέρες και στη συνέχεια μαζί με τον Αρμάντο Σίνα και τον Αχιλλέα Τόσκα συμμετέχει στην προετοιμασία της Εθνικής Εφήβων που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη και θα ολοκληρωθεί την Μ. Πέμπτη.
Να σημειωθεί ότι οι τρεις αθλητές προέρχονται από την Προσοτσάνη (ο Λευτέρης Παπάζογλου μεταγράφηκε πριν από 6 χρόνια, ο Θανάσης Παπάζογλου πριν από 2 χρόνια και ο Αχιλλέας Τόσκας μόλις φέτος), ενώ η συνεργασία των δύο συλλόγων είναι ξεκάθαρο ότι είναι προς το συμφέρον των αθλητών αλλά και της ανάπτυξης του Handball σε όλο τον Νομό Δράμας. Ο Αρμάντο Σίνα είναι γέννημα θρέμμα του δραμινού συλλόγου.
Η ομάδα εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές για την εκπλήρωση των αθλητικών τους ονείρων. Επίσης η ομάδα ευχήθηκε και καλή επιτυχία στην Εθνική Ανδρών που έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο EURO 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ