Τέταρτη θέση για τον Α.Ο.Π. στην τελική πανελλήνια φάση Χειροσφαίρισης Νεανίδων που διεξήχθη στην Κοζάνη. Την Κυριακή 18 Ιουλίου, με τη συμμετοχή στην τελική πανελλήνια φάση Χειροσφαίρισης Νεανίδων, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική σεζόν για τον Α.Ο. ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗΣ. Η ομάδα κατέλαβε την τέταρτη θέση πίσω από το Πανόραμα, το Καματερό και τον Εθνικό Κοζάνης.
Οι πολλές απουσίες, (η βάση της ομάδας αποτελούνταν από κορασίδες), οι τραυματισμοί και η κόπωση (τρία δυνατά παιχνίδια σε 23 ώρες) ήταν οι ανασταλτικοί παράγοντες για κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Την ίδια στιγμή η παίκτρια Βαία Αμβροσιάδου συγκαταλέχθηκε στην καλύτερη 7αδα της διοργάνωσης ως καλύτερο δεξί Ιντερ.
Το γεγονός ότι ο σύλλογος επί σειρά ετών έχει συνεχή παρουσία σε τελικές φάσεις με επιτυχίες επιβεβαιώνει ότι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους συλλόγους στις αναπτυξιακές κατηγορίες. Το πρόσημο της συμμετοχής στη διοργάνωση κρίνεται θετικό.
Αρχική Αθλητισμός Τέταρτη θέση για τον Α.Ο. Προσοτσάνης στην τελική πανελλήνια φάση Χειροσφαίρισης Νεανίδων...