Θ. Αθανασιάδης: «Δεν μπορούν να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου»

-Ερώτηση κατέθεσε χθες για το θέμα στη Βουλή, ο Βουλευτής Αναστάσιος Νικολαΐδης -Πάνω από δύο χρόνια περιμένει ο Δήμος Προσοτσάνης απάντηση για την εξαίρεση του χώρου από το χάρτη των δασικών εκτάσεων

0
403

Ανεξήγητη καθυστέρηση, που πλέον δημιουργεί δικαιολογημένα ερωτηματικά, παρουσιάζει η αξιολόγηση του αιτήματος που κατέθεσε ο Δήμος Προσοτσάνης να εξαιρεθεί το Πέτρινο Θέατρο της Πετρούσας από το χάρτη των δασικών εκτάσεων και να του παραχωρηθεί, ώστε να λυθούν χρόνια προβλήματα και να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα.
Όπως όλα δείχνουν το 2024 θα είναι μια ακόμη χαμένη χρονιά, για το Πέτρινο Θέατρο της Πετρούσας, αφού εκεί δεν θα μπορέσουν ούτε και φέτος να διοργανωθούν επαγγελματικές θεατρικές ή μουσικές εκδηλώσεις.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ της Δράμας ο Δήμαρχος Προσοτσάνης Θεόδωρος Αθανασιάδης, είπε ότι το ζήτημα αυτό παραμένει δυστυχώς σε εκκρεμότητα, αν και έχουν περάσει πάνω από 2 ολόκληρα χρόνια. «Δυστυχώς το θέμα βρίσκεται ακόμη στα γρανάζια της αρμόδιας επιτροπής που θα συνεδρίαζε για να πάρει αποφάσεις για το αίτημα που καταθέσαμε» τόνισε για να προσθέσει: “Είχαμε ζητήσει να υπάρξει προτεραιότητα στην συζήτηση του θέματος αυτού, αλλά ούτε καν αυτό έγινε τελικά. Για το θέμα κατατέθηκε μέχρι και ερώτηση στην Βουλή από τον Βουλευτή κ. Νικολαΐδη. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία εξέλιξη. Είναι ανεξήγητο αυτό που συμβαίνει. Επιτέλους δΑξεν μπορεί κάποιοι να παίζουν με τα νεύρα του κόσμου και κυρίως δεν μπορούν να παίζουν με το Νομό Δράμας».

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!