Θεατρική κωμωδία «Μία τρελή τρελή οικογένεια»

3 τελευταίες παραστάσεις, στις 11 Ιουνίου, και το Σαββατοκύριακο 14 & 15 Ιουνίου

0
383

Η θεατρική ομάδα «Δραματοποιοί» και έχοντας κάνει με μεγάλη επιτυχία την «Αυλή των θαυμάτων» και «Οι ηλίθιοι» επιστρέφουν δυναμικά  με μία θεότρελη κωμωδία «Μια τρελή τρελή οικογένεια»!
Το αμφιθέατρο του Διοικητηρίου μεταμορφώνεται σε ένα εκρηκτικό σαλόνι γεμάτο παρεξηγήσεις, ξεκαρδιστικές ανατροπές και οικογενειακά μυστικά που βγαίνουν απροειδοποίητα στο φως!

Η Μίκα όντας αρραβωνιασμένη με τον Μίκη και τρεις μέρες πριν το γάμο τους, πηγαίνει ένα ταξίδι στην Βενετία. Εκεί γνωρίζει τον Αντρέα! Ερωτεύονται με τρελά και πάθος και παντρεύονται. Επιστρέφοντας όμως από το ταξίδι, ο Αντρέας θα γνωρίσει την τρελή, τρελή οικογένεια της Μίκας με πρώτη και καλύτερη την μαμά της, την επονομαζόμενη και Πάστα-Φλώρα. Τότε ο Αντρέας αποφασίζει ότι πρέπει να βάλει μία τάξη σε αυτό το τρελοκομείο και βρίσκει σύμμαχο τον δειλό πατέρα τη Μίκας.

Διονύσης Παπαναστασάτος, σκηνοθέτης: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς του ανθρώπους-ηθοποιούς που με αγάπη, χρόνο, κόπο και υπομονή καταφέραμε να δημιουργήσουμε κάτι πολύ όμορφο, που αγαπάμε πολύ και θα συνεχίζουμε να δίνουμε δυναμικά το παρόν, στα θεατρικά δρώμενα της Δράμας! Εγώ από την μεριά μου κλείνοντας 32 χρόνια στο χώρο του θέατρου, της τηλεόρασης και του κινηματογράφου και έχοντας κάνει μεγάλες παραγωγές και επιτυχίες όπως «Ο μπακαλόγατος», «Η δε γυνή», «Γκόλφω και Τάσος: Έρωτας αλλά Σεξπυρ», «Φούστα-μπλούζα κλαρωτή» και πολλά ακόμη, θα ήθελα να ευχηθώ, όσο το δυνατόν συντομότερο, επιτέλους ένα θέατρο στην Δράμα!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!