Θεόδωρος Αθανασιάδης: Θέλουμε ενότητα χωρίς νικητές και ηττημένους στον Δήμο Προσοτσάνης

Δηλώσεις του Θόδωρου Αθανασιάδη, νεοεκλεγέντος Δημάρχου Προσοτσάνης στα ΧΡΟΝΙΚΑ

0
4019

To 51,38% που έλαβε η παράταξη “Δύναμη Δημιουργίας” με επικεφαλής τον Θεόδωρο Αθανασιάδη στον Δήμο Προσοτσάνης, ξεκαθάρισε το αποτέλεσμα των εκλογών από την πρώτη Κυριακή και έτσι ο πρώην Δήμαρχος Σιταγρών αναλαμβάνει πλέον από αρχές Σεπτεμβρίου χρέη Δημάρχου στον Διευρυμένο Δήμο της Προσοτσάνης έχοντας ήδη την εμπειρία των καθηκόντων που καλείται να διεκπεραιώσει αλλά και έχοντας ήδη “σηκώσει τα μανίκια” προκειμένου να λυθούν μία σειρά από προβλήματα του Δήμου Προσοτσάνης που έμειναν ανεπίλυτα επί εννέα χρόνια όπως ο ίδιος σημειώνει μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ.

Όπως εξηγεί ο κ. Αθανασιάδης, το αποτέλεσμα ήταν ξεκάθαρο και δεν χωρά αμφισβήτηση παρότι στην εκλογική διαδικασία συμμετείχαν τρείς συνδυασμοί. Όπως επισημαίνει δεν χρειάστηκε πολύ προσπάθεια για να πειστούν οι δημότες να επιλέξουν τον συνδυασμό του μετά από 9 χρόνια απραξίας στον Δήμο. “Παραδώσαμε μια κατάσταση το 2010 και από τότε πέρασαν εννέα χρόνια ακινησίας και οπισθοδρόμισης” τονίζει ο κ. Αθανασιάδης εξηγώντας ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν μπόρεσε ούτε καν να συντηρήσει την υπάρχουσα υποδομή. “θα χρειασθεί να δώσουμε μια συνεχή μάχη με τα προβλήματα απο την πρώτη ημέρα που θα αναλάβουμε προκειμένου αυτά να αμβλυνθούν. Δεν υπάρχει περίοδος χάριτος για εμάς “σημειώνει ο κ. Αθανασιάδης, για να τονίσει ότι έχει σημασία καταρχάς να επιλυθούν χρόνια προβλήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα των πολιτών στον Δήμο Προσοτσάνης και ξεκινούν πριν από όλα από την διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού που ο Δήμος έχει στην διάθεσή του, προκειμένου να παράξει το αποτέλεσμα που επιδιώκει.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Προσοτσάνης έκανε λόγο επίσης για “γκεμπελικά συστήματα” που εφαρμόστηκαν από τους αυτοδιοικητικούς του αντιπάλους και συγκεκριμένα από την απερχόμενη Δημοτική Αρχή στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αν και η παράταξή του όπως είπε προσπάθησε να επιβάλλει πολιτικό πολιτισμό. Μίλησε ακόμη για ίντριγκες και λασπολογίες που χρησιμοποιήθηκαν ως όπλο εναντίον υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου για να κερδίσουν οι αντίπαλοί του μερικές ψήφους της τελευταίας στιγμής, αλλά όπως είπε η τοπική κοινωνία δεν έχει ανάγκη από συκοφαντίες και διχασμούς αλλά από έργα…σημειώνοντας ότι θέματα όπως αυτά που κατασκευάστηκαν με σκοπό να πλήξουν την παράταξή του δεν περνούν ούτε από το πλέον νοσηρό μυαλό.
Πάντως ο κ. Θεόδωρος Αθανασιάδης που αναλαμβάνει καθήκοντα απο τον Σεπτέμβριο, ξεκαθάρισε ότι όλα αυτά θα πρέπει να ξεπεραστούν και θα πρέπει να επικρατήσει στον Δήμο ενότητα χωρίς νικητές και ηττημένους. “Αυτά δεν υπάρχουν” όπως είπε. “Το μόνο που υπάρχει είναι τα προβλήματα τα οποία είναι κοινά για όλους τους δημότες και πρέπει να αντιμετωπισθούν από όλους χωρίς αποκλεισμούς” τόνισε ο κ. Αθανασιάδης καταθέτοντας δημόσια τις ευχαριστίες του σε όλους όσους πίστεψαν στην προσπάθεια της παράταξής του αλλά και όσους στήριξαν ενεργά και συστρατευθήκαν σε αυτή την προσπάθεια.” Για εμάς η επόμενη ημέρα στον Δήμο είναι ίδια για όλους, δεν υπάρχουν πολίτες και ψηφοφόροι διαφορετικών κατηγοριών” διαβεβαίωσε ο νέος Δήμαρχος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!