Θερμή υποδοχή στη Δράμα για τον Ανδρέα Λοβέρδο

0
1469

– «Κάθε υποψήφιος από τους έξι πρέπει να μας πει τι λέει τώρα και τι έλεγε πριν για το Μακεδονικό και ποια πρέπει να είναι σήμερα η στάση της Ελλάδας»
– «Επιστρέφουμε με το ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, για το καλό του εργαζόμενου, για το καλό της Ελληνίδας και του Έλληνα, για το καλό της πατρίδας μας»

Θερμά υποδέχθηκαν οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ χθες στη Δράμα τον υποψήφιο για την προεδρία, κ. Ανδρέα Λοβέρδο ο οποίος, συνοδευόμενος από την Βουλευτή κα Χαρά Κεφαλίδου, επισκέφθηκε τον Δήμο Νευροκοπίου όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Κυριακίδη και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου.
Εκεί του τέθηκαν και τα προβλήματα της περιοχής με κυρίαρχα τα ζητήματα του υπάρχοντος δρόμου προς το Νευροκόπι, την πορεία της πατάτας και το ζήτημα σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου. Ακολούθως, ο κ. Λοβέρδος είχε συναντήσεις στο Μητροπολιτικό Μέγαρο με τον Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλο και στο Εργατικό Κέντρο με τον πρόεδρο του ΕΥΚ Δράμας κ. Σαβρίδη αλλά και το σωματείο καθαριστριών Δράμας. Αμέσως μετά πραγματοποίησε ομιλία στους φίλους του ΠΑΣΟΚ σε γνωστό καφέ της πόλης επί της οδού Ηπείρου. Μάλιστα, λίγο πριν την ομιλία του δέχθηκε δυο δώρα, έναν πίνακα ζωγραφικής από τον πρώην Δήμαρχο Καλαμπακίου κ. Μυλωνά και μία αγιογραφία του Αγίου Ανδρέα από φίλο του κινήματος.
Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος ευχαρίστησε ιδιαίτερα τη Δραμινή Βουλευτή κα Χαρά Κεφαλίδου, τόσο για την εντιμότητα και την απόλυτη καθαρότητα απόψεων που τη διακρίνει όσο και για τη στήριξη της στον εσωκομματικό προεκλογικό αγώνα.
Ο κ. Λοβέρδος επεσήμανε ότι «Υπάρχει ένα χρέος απέναντι στην χώρα μας και τον χώρο μας. Το χρέος απέναντι στην χώρα είναι η πατριωτική μας πολιτική να είναι κατακάθαρη, με καθαρές και όχι θολές κουβέντες. Κάθε υποψήφιος από τους έξι πρέπει να μας πει τι λέει τώρα και τι έλεγε πριν για το Μακεδονικό και ποια πρέπει να είναι σήμερα η στάση της Ελλάδας. Η ΝΔ τα γυρίζει απέναντι στην ευρωπαϊκή πορεία αυτής της χώρας. Πρέπει να είμαστε σαφείς και ξεκάθαροι. Εγώ είμαι. Ήμουν τότε κατά. Είμαι τώρα κατά και δεν είμαι καθόλου σύμφωνος με μια χώρα η οποία δεν τηρεί έστω τις δεσμεύσεις της από αυτή την κακή συμφωνία, ενώ η Ελλάδα προπαγανδίζει και οργανώνει την ανεμπόδιστη ένταξή της στην ΕΕ».
Επίσης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της ταυτότητας του κόμματος λέγοντας: «Εμείς είμαστε ΠΑΣΟΚ. Δεν επιστρέφουμε στο ΠΑΣΟΚ, νοσταλγώντας το παρελθόν αλλά επιστρέφουμε με το ΠΑΣΟΚ στον 21ο αιώνα, για το καλό του εργαζόμενου, για το καλό της Ελληνίδας και του Έλληνα, για το καλό της πατρίδας μας».
Σε ερώτηση των «Χ» για την προοπτική της ενότητας του ΠΑΣΟΚ μετά τις εκλογές ο κ. Λοβέρδος απάντησε «Την έχουμε προσφέρει τόσες φορές και τόσα χρόνια, που το βιογραφικό της ενότητας και της Χαράς Κεφαλίδου και το δικό μου είναι ανεπίληπτο. Θα είμαστε εκεί».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ