Θρακική Εστία Δράμας: Πραγματοποιήθηκε το ετήσιο μνημόσυνο για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού

1
1572

Την Κυριακή 10 Απριλίου στις 9 το πρωί στον Ιερό Ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων στη Δράμα η Θρακική Εστία Δράμας πραγματοποίησε το ετήσιο μνημόσυνο για τη Γενοκτονία του Θρακικού Ελληνισμού χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ.κ. Παύλου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που υπογράφει για το Διοικητικό Συμβούλιο της Θρακικής Εστίας Δράμας, ο Πρόεδρος της κ. Φώτης Μπέγγας με την παρουσία τους, τίμησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γρηγόριος Παπαεμμανουήλ, ο Δήμαρχος Δράμας κ, Χριστόδουλος Μαμσάκος, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Χρήστος Παπαθεοδώρου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αργύρης Πατακάκης, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Πόλη+Ζωή” κ. Κυριάκος Χαρακίδης, ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο πρώην Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Αργύρης Πατακάκης, ο τέως βουλευτής Δράμας κ. Δημήτριος Κυριαζίδης. Επίσης, παρέστη ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Δράμας, ο Διευθυντής Αστυνομίας Δράμας, ο Διοικητής Φρουράς Δράμας.
Ακόμα, με την παρουσία τους τίμησαν τους προγόνους μας οι εκπρόσωποι των προσφυγικών Συλλόγων της Δράμας (Θράκες, Πόντιοι, Μικρασιάτες). Συγκεκριμένα, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Θρακικών Σωματείων εκπροσώπησε ο κ. Βασίλειος Μαντζαρούδης ενώ την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ανατολικής Ρωμυλίας – Βόρειας Θράκης εκπροσώπησε η Γενική Γραμματέας κ. Δώρα Σκοδραμούδη.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!