Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου το Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz Δράμας 2023

0
929

Ο Σκακιστικός Όμιλος Δράμας προκηρύσσει το Ατομικό Πρωτάθλημα Blitz Δράμας 2023 την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 στις 11:00 π.μ. στο εντευκτήριο του Σκακιστικού Ομίλου Δράμας (Δημοτικό Γήπεδο Κραχτίδη). Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί με ελβετικό σύστημα επτά ή εννέα γύρων και οι παρτίδες θα αξιολογηθούν για Έλο Blitz της FIDE. Ο χρόνος σκέψης ορίστηκε σε 3 λεπτά και προσαύξηση 2’’ για κάθε κίνηση. Στους αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι σκακιστές και σκακίστριες. Οι σκακιστές και σκακίστριες πρέπει να έχουν ενεργό Δελτίο Αθλητικής Ταυτότητας. Οι σκακιστές κατατάσσονται αρχικά με την εξής σειρά κριτηρίων:
Βαθμός διεθνούς αξιολόγησης FIDE ELO (προηγείται ο μεγαλύτερος). Βαθμός αξιολόγησης (ΕΛΟ) από τον εθνικό πίνακα αξιολόγησης (Α’ Εξαμήνου 2023), για όσους δεν έχουν ή έχουν ίδιο διεθνές ΕΛΟ (προηγείται ο μεγαλύτερος). Αλφαβητική σειρά με λατινικούς χαρακτήρες. Στον 1ο, 2ο και 3ο σκακιστή θ’ απονεμηθούν μετάλλια.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να παίρνουν οι ενδιαφερόμενοι από τον κ. Δεμιρτζόγλου Χρήστο, τηλ. 6945499800 και στον χώρο αγώνων μέχρι και 15 λεπτά πριν την έναρξη του 1ου γύρου. Η συμμετοχή επιβεβαιώνεται με τη φυσική παρουσία του σκακιστη/τριας μισή ώρα πριν την έναρξη των αγώνων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ