Την Κυριακή στις 18:00′ το φιλικό Δόξα Δράμας – Πανδραμαϊκός

0
594

Ματαιώνεται το φιλικό του Σαββάτου στην Αρναία


Ο ορισμός της ομάδας της Αρναίας σε παιχνίδι κυπέλλου της ΕΠΣ Χαλκιδικής, για αύριο Σάββατο, είχε ως αποτέλεσμα τη ματαίωση του προγραμματισμένου εκτός έδρας φιλικού της Δόξας. Αντίθετα, κανονικά, θα διεξαχθεί το φιλικό της Κυριακής με τον Πανδραμαϊκό, το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 στο γήπεδο των «Μαυραετών» και θα αποτελέσει ένα ακόμα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες.
Ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης θα προσπαθήσει να στήσει την ομάδα του με στόχο την εξεύρεση λύσης στην επιθετική της λειτουργία και τον τρόπο ανάπτυξης των επιθέσεών της. Επίσης, ένα από τα ζητούμενα αυτού του ματς είναι να αποφευχθούν τα ατομικά αβίαστα λάθη, τα οποία «έδωσαν» γκολ στους αντιπάλους των προηγούμενων φιλικών αγώνων.
Από την πλευρά του Πανδραμαϊκού, ο Πέτρος Στοΐλας και οι παίκτες του, με σαφώς λιγότερα φιλικά ματς στα πόδια τους, καλούνται να προσπαθήσουν να διαμορφώσουν ένα αγωνιστικό προφίλ το οποίο κανείς δεν γνωρίζει σε ποια κατηγορία θα χρησιμοποιηθεί. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, το έργο του Σερραίου τεχνικού φαίνεται πιο εύκολο, καθώς έχει παίκτες σε όλες τις γραμμές, ενώ τώρα μένει να μοντάρει την ομάδα έτσι όπως την οραματίζεται.
Όπως και αν έχουν τα πράγματα, το φιλικό ματς της Κυριακής είναι μια πολύ καλή ευκαιρία τόσο γιο τους φίλους της Δόξας Δράμας όσο και για τους φίλους του Πανδραμαϊκού να δουν τις ομάδες τους και να βγάλουν μόνοι τους τα συμπεράσματά τους. Διότι άλλο είναι να παίζει η ομάδα σου μακριά από την πόλη της και να ακούς «διάφορους» να σου μεταφέρουν τι είδαν αυτοί και άλλο να βλέπεις το παιχνίδι με τα ίδια σου τα μάτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ