Μια μεγάλη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου ετοιμάζεται να φιλοξενήσει και φέτος η
Πετρούσα, με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Δόξας Πετρούσας να διοργανώνει για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών «Όλοι Νικητές».
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Γήπεδο της Πετρούσας το διήμερο 10 και 11 Μαΐου, συγκεντρώνοντας μικρούς ποδοσφαιριστές από διάφορες Ακαδημίες της περιοχής.
Ο θεσμός, που πλέον αποτελεί σημείο αναφοράς για το αναπτυξιακό ποδόσφαιρο έχει ως βασικό σκοπό την προώθηση του ταλέντου των παιδιών, την ψυχαγωγία, αλλά και την καλλιέργεια της ευγενούς άμιλλας, του σεβασμού και του ευ αγωνίζεσθαι.
Στο Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Το μοναδικό ζητούμενο είναι η χαρά του παιχνιδιού, η συμμετοχή και η δημιουργία όμορφων εμπειριών μέσα από το άθλημα που όλοι αγαπούν. Παράλληλα,
η διοργάνωση δίνει την ευκαιρία για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων μεταξύ των προπονητών, ενισχύοντας τη συνεργασία και την πρόοδο των Ακαδημιών.
Με οδηγό τον αθλητισμό, το τουρνουά «Όλοι Νικητές» συνεχίζει να προάγει υγιείς σχέσεις,
παιδικά χαμόγελα και πολύτιμα μαθήματα ζωής, επιβεβαιώνοντας ότι στο τέλος της ημέρας, ο αθλητισμός είναι το μεγάλο έπαθλο για όλους.
Στη διάρκεια του διήμερου τουρνουά θα διεξαχθούν αγώνες μεταξύ των τμημάτων Κ6. Κ7,
Κ8, Κ9,Κ10, Κ11, Κ12, Κ13 και Κ14 ενώ στη φετινή διοργάνωση θα συμμετέχουν οι Ακαδημίες του Αίαντα Κεραυνού Αρκαδικού, της Α.Ε. Αμπελοκήπων, της Δόξας Δράμας, του Κεραυνού Μοναστηρακίου, της Α.Ε. Καλαμπακίου, του Μ. Α, Α. Αθανασίου, του ΠΑΟΠ Ν.
Αμισού, του Ακρίτα Ν. Κρώμνης, του Μακεδονικού Αλιστράτης, του Ορφέα Χωριστής, των Βορείων Δράμας, του Γ.Σ. Προσοτσάνης, της Δόξας 2016, του Πανδραμαϊκού, του Πανσερραϊκού και φυσικά της Δόξας Πετρούσας.
Το 6ο Εαρινό Φεστιβάλ Ποδοσφαίρου Αναπτυξιακών Ηλικιών «Όλοι Νικητές» της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου της Δόξας Πετρούσας
Η ΕΤΗΣΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΙΣ 10-11 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΕΤΡΟΥΣΑΣ