Το Νοσοκομείο Δράμας αποχαιρετά την Ομάδα Ειδικού Σκοπού «Αναδοχής»

0
3687

Το νοσοκομείο Δράμας, χθες, αποχαιρέτησε την τελευταία Ομάδα Ειδικού Σκοπού “Αναδοχής”. Οι ιατροί της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας μετακινήθηκαν στο Νοσοκομείο της Δράμας, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της πολιτείας να στηρίξουν έμπρακτα τον σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας για αντιμετώπιση του ιού covid-19. Ήταν μια εκπληκτική ιδέα, ένα σημαντικό εργαλείο, ειδικά στη δεύτερη φάση της πανδημίας, και μια πράξη συγκινητικής αλληλεγγύης.
Όπως εύσχημα ανέφερε και ο Συντονιστής της Ομάδας «Αν θα έψαχνε κανείς να βρει ένα καλό της πανδημίας αυτό θα ήταν η συνεργασία και η συσπείρωση όλων μας απέναντί της, με τρόπο αποφασιστικό αλλά πρωτίστως ανθρώπινο, στο πλευρό των νοσούντων συμπολιτών μας».

Σε ανακοίνωσή του το Νοσοκομείο Δράμας ανέφερε ότι:
«Οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά τους και τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν όσο διάστημα ήταν κοντά μας για να μας συνδράμουν σε μία κρίσιμη στιγμή για την αντοχή του προσωπικού του νοσοκομείου μας.
Συγκεκριμένα εκφράζουμε τιμή και ευχαριστίες στους υπεύθυνους Συντονιστές του σχήματος «Αναδοχής» της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ.κ. Θρασύβουλο Λαδόπουλο, Διοικητή του νοσοκομείου «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», Φαίη Θειάκου, Αναπληρώτρια Διοικήτρια του «Π.Ν.Α. ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΕΙΟ», Χρήστο Μιχαήλ, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό του Γ.Ν.Α. «Η ΣΩΤΗΡΙΑ», Ιωάννη Μπαραμπούτη, Παθολόγο Λοιμωξιολόγο, Διευθυντή ΕΣΥ του νοσοκομείου «ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ», Παναγιώτη Χατζημωϋσιάδη, Γενικό Ιατρό του Κ.Υ. Λεωφόρου Αλεξάνδρας, με τους οποίους ανταλλάξαμε χρήσιμες πληροφορίες για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ολοκληρώσαμε κύκλο συνεργασίας για το ίδιο θέμα και εξήγαμε σχετικά χρήσιμα συμπεράσματα στο πλαίσιο συνεργασίας υψηλού επαγγελματικού επιπέδου σε ιατρικό, διοικητικό και τεχνικό επίπεδο.
Καθώς και τους ιατρούς: Ευαγγελία Κούκου, Παθολόγο με εξειδίκευση στη ΜΕΘ, Επιμελήτρια Α΄ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Αναστάσιο Σάκκαλη, Πνευμονολόγο, Επιμελητή Β΄ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Ευάγγελο Μπενίδη, Παθολόγο με εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ., Επιμελητή Β΄ του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Νικόλαος- Νέκταριο Καραμανώλη, Ειδικευόμενο Παθολογίας του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ» και τους Γεωργία Γεωργακοπούλου, Παθολόγο με εξειδίκευση στη ΜΕΘ, Επιμελήτρια Β΄ του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Μαρία Μεγάπανου, ειδικευόμενη της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ», Ελένη Παπαγεωργίου, Παθολόγο, Επιμελήτρια Β΄ του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», Καλιρρόη Λάμπρου, Πνευμονολόγο, Επιμελήτρια Β΄ του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», Γεωργία Φιλίππα, επικουρική Παθολόγο του Γ.Ν.Α «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Ελένη Μπάγια, Παθολόγο, Επιμελήτρια Β΄ του Γ.Ν.Α «Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ», Ανάργυρο Ζάχαρη, Ειδικευόμενο ιατρό της Πνευμονολογικής Κλινικής του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ», Παναγιώτη Σταύρου, Ειδικευόμενο ιατρό της Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ο.Ν.Κ. «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!