Το όραμα Β. Γιαννόπουλου παίρνει σάρκα και οστά

-Δ. Κυριαζίδης: «Θα πρέπει να υπάρξουν και κίνητρα για να παραμείνει ο κόσμος εδώ» -Θεμελίωσε χθες το νέο 12θέσιο Δημοτικό Σχολείο στο Νευροκόπι ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας

0
246

Την Π.Ε. Δράμας επισκέφθηκε χθες Πέμπτη 30 Μαΐου 2024 ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σταϊκούρας αρχίζοντας το πρόγραμμα των συναντήσεών του από την Προσοτσάνη όπου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Θεόδωρο Αθανασιάδη και έκανε βόλτα στην πλατεία τής Προσοτσάνης όπου συναντήθηκε με στελέχη του κόμματος. Στη συνέχεια ο κ. Σταϊκούρας μετέβη στο Νευροκόπι για τη θεμελίωση του νέου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου, ενώ είχε επίσης συναντήσεις με τοπικά στελέχη της ΝΔ.
Στην τελετή θεμελίωσης του νέου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου Νευροκοπίου παραβρέθηκαν αρκετοί αιρετοί εκπρόσωποι και υπηρεσιακά στελέχη του Νομού Δράμας μεταξύ των οποίων ο Βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Κυριαζίδης, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θεόφιλος Ξανθόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας, Μιχάλης Μουρβετίδης, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αργύρης Πατακάκης και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Αλέξανδρος Παναγιωτίδης, ο Δήμαρχος Νευροκοπίου, Ελευθέριος Ταμπουρίδης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νευροκοπίου Ησαΐας Χατζηκωνσταντίνου, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας, Αθανάσιος Διαλεκτόπουλος και άλλοι.
Κατά τον χαιρετισμό του στη θεμελίωση του υπό ανέγερση 12θέσιου Δημοτικού Σχολείου Νευροκοπίου, ο κ. Σταϊκούρας, αναφέρθηκε στο σχολείο που υλοποιείται με κυβέρνηση της ΝΔ και θα ολοκληρωθεί στην θητεία της. Ευχαρίστησε όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις και όλους τους πολιτικούς που ασχολήθηκαν με την κατασκευή του έργου και έβαλαν το λιθαράκι τους.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!