Το σκοτάδι, οι σκιές και η συκοφαντία είναι το τελευταίο καταφύγιο των ανίκανων και αποτυχημένων

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΔΗΜΟΥ ΔΡΑΜΑΣ «ΠΟΛΗ+ΖΩΗ» Προπαγάνδας Μάθημα 5ο

0
1684

Το σκοτάδι, οι σκιές και η συκοφαντία είναι το τελευταίο καταφύγιο που ψάχνει η δημοτική αρχή του κ. Μαμσάκου μπροστά στην αδυναμία της να παρουσιάσει ένα αξιόλογο έργο και να δικαιολογήσει τα 5 χαμένα χρόνια για το Δήμο μας.
Στην προσπάθεια αυτή δεν διστάζει να διαστρεβλώνει την αλήθεια, να αποκρύπτει στοιχεία και να συκοφαντεί τους πάντες και τα πάντα. Τελευταίο θύμα η ΔΕΚΠΟΤΑ και οι υπάλληλοι της δημοτικής επιχείρησης.
Ενώ από το 2014 έως το 2019, ΠΕΝΤΕ ολόκληρα χρόνια, δεν έγινε καμιά ενέργεια για την τακτοποίηση των οικονομικών στοιχείων της ΔΕΚΠΟΤΑ, καθώς δεν συντάχθηκε ούτε 1 ισολογισμός έφεραν άρον άρον για ενημέρωση (άκουσον – άκουσον) και όχι για λήψη απόφασης τους ισολογισμούς της ΔΕΚΠΟΤΑ. Την στιγμή μάλιστα που οι αρμόδιοι υπάλληλοι της ΔΕΚΠΟΤΑ δηλώνουν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η καταγραφή και ο έλεγχος και δεν αποτυπώνεται η πραγματική εικόνα της οικονομικής κατάστασης της δημοτικής επιχείρησης. Συγχρόνως τίθενται με το αρ. πρωτ. 999/9-4-19 έγγραφο της προισταμένης του Οικονομικού Τμήματος και 4 ερωτήματα:
• Βάση ποιών ισοζυγίων καταρτίστηκαν από την στιγμή που η υπηρεσία ουδεμία ευθύνη φέρει για την σύνταξή τους;
• Αντικατοπτρίζουν την πραγματική εικόνα της επιχείρησης;
• Γιατί έπρεπε να υποβληθούν την δεδομένη στιγμή προς έγκριση στο Διοικητικό Συμβούλιο παρόλο που δεν έχει ολοκληρωθεί η καταχώρηση όλων των δεδομένων;
• Κα γιατί ως προισταμένη του οικονομικού τμήματος δεν έχω ουδεμία γνώση επί του θέματος καθόσον έχουν αποσταλεί στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου χωρίς προηγουμένος να λάβω γνώση του περιεχομένου τους για το οποίο δεν έχω καμία εικόνα;
Αξίζει βέβαια να θυμηθούμε και τον καταλογισμό ύψους 293.876,57 ευρώ που έχει γίνει για την οικονομική διαχείριση του 2015 της διοίκησης του κ. Μαμσάκου!!!
Ενώ αντίστοιχα στην περίοδο της Δημαρχίας Κυριάκου Χαρακίδη δεν υπάρχει ουτε 1 ευρώ καταλογισμός.
Ενώ λοιπόν δεκάδες συμπολίτες μας έχουν να λαμβάνουν εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ από τη ΔΕΚΠΟΤΑ και τον Πολιτιστικό Οργανισμό, ενώ η εκκαθάριση του Φεστιβάλ δεν έχει ψηφιστεί και δεν μπορούν να πληρωθούν τα χρέη της περιόδου πριν το 2011, κάποιοι ημέτεροι θα πληρωθούν με εξωδικαστικό συμβιβασμό, αφού πληρώσει η ΔΕΚΠΟΤΑ έξοδα και σε δικηγόρο της υπόθεσης.
Τελικά τα ερωτήματα είναι απλά αλλά αναπάντητα:
Τι τον οδήγησε να φέρει άρον άρον τους Ισολογισμούς για ενημέρωση και όχι για έγκριση;
Τι έχει γίνει με τους καταλογισμούς (293.876,57 ευρώ) για το 2015;
Γιατί υπάλληλοι της ΔΕΚΠΟΤΑ το 2015 ζητούν να παραδοθούν στην υπηρεσία τιμολόγια που βρίσκονταν στα χέρια αιρετού και δεν έχουν ακόμη ίσως επιστραφεί;
Γιατί είναι απλήρωτοι οι προμηθευτές;
Εμείς διαβεβαιώνουμε τους Δραμινούς και τις Δραμινές ότι όλα θα έρθουν στο ΦΩΣ τον Σεπτέμβριο και όποιος έχει ευθύνες θα του αποδοθούν. Κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Τελικό συμπέρασμα.
Όταν το έργο είναι ΜΗΔΕΝΙΚΟ και οι Δραμινοί έχουν ήδη γυρίσει την πλάτη στον κ. Μαμσάκο, ένα είναι το καταφύγιο. Το σκοτάδι, οι σκιές και η συκοφαντία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ