Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας: Διάθεση χριστουγεννιάτικης συλλογής

0
644

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» ενημερώνει για τη διοργάνωση της χριστουγεννιάτικης δράσης «Γι’ αυτά που έχεις στην καρδιά σου IV» για 4η συνεχή χρονιά. Στόχος αυτής της δράσης είναι η οικονομική ενίσχυση του κύριου σκοπού του Σωματείου μας, που συνοψίζεται στην προσφορά ανθρωπιστικού έργου και στην ανάπτυξη δράσεων αγάπης, συμπαράστασης κι αλληλεγγύης.
Επιλέγοντας ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από τη φετινή χειροποίητη συλλογή μας, μοιράζετε αγάπη και χαμόγελα στα αγαπημένα σας πρόσωπα και ταυτόχρονα κάνετε τη δωρεά σας βοηθώντας έναν συνάνθρωπο που περνάει δύσκολες στιγμές.

Με την πολύτιμη δημιουργική συμβολή των εθελοντών του «Τοίχου της Καλοσύνης», προχωράμε στη διάθεση της χριστουγεννιάτικης συλλογής μας που αποτελείται από:
Α) Χειροποίητα γούρια σε 3 διαφορετικά σχέδια με ποικιλία χρωμάτων.
Β) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες ξύλινες διακοσμητικές κατασκευές στολισμένες με οικολογικά υλικά.
Γ) Τρίγωνο για κάλαντα, πρωτότυπα διακοσμημένο με όμορφα υλικά.
Δ) Χειροποίητο υφασμάτινο νεσεσέρ – κασετίνα με πέντε χειροποίητα μπισκότα βουτύρου φτιαγμένα από αγνά υλικά και διακοσμημένα με χριστουγεννιάτικα σχέδια ζαχαρόπαστας.
Ε) Χειροποίητες χριστουγεννιάτικες γυάλινες μπάλες σε 9 διαφορετικά σχέδια και χρώματα μέσα σε ειδική οικολογική συσκευασία δώρου.
Σε όλα τα σχέδια της χριστουγεννιάτικης συλλογής, σας δίνεται η δυνατότητα να πρωτοτυπήσετε αναγράφοντας την προσωπική σας ευχή ή το μήνυμα αγάπης της επιλογής σας.

Το Σωματείο παραμένει στη διάθεση του για να εξυπηρετήσει και να σας δώσει οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία στα τηλέφωνα: 6945233637 & 6981322003, στις επίσημες σελίδες μας στο Facebook: Ο Τοίχος της Καλοσύνης Δράμα, στο Instagram: toixoskalosynhs_drama καθώς και στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: thewallofkindnessdrama@gmail.com.

«Τις γιορτινές αυτές ημέρες ας χαρίσουμε χαμόγελα στα αγαπημένα μας πρόσωπα συμμετέχοντας παράλληλα στις αλυσίδες αγάπης του Τοίχου και βοηθώντας τους ανθρώπους που μας έχουν πραγματικά ανάγκη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ