Τοίχος της Καλοσύνης Δράμας: «Τοιχοθεραπεία» με θέμα: «Προσωπική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση» με την Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου

0
2164

Το «Σωματείο Εθελοντών του Τοίχου της Καλοσύνης Δράμας» μετά από την ευρεία ανταπόκριση του κοινού, συνεχίζει δυναμικά τη διοργάνωση ενός κύκλου διαδικτυακών
διαδραστικών συναντήσεων με τίτλο «Τοιχοθεραπεία: με μια καρδιά…. στις Κυριακές του
Τοίχου».
Η δωδέκατη «Τοιχοθεραπεία» πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 7 Μαρτίου με θέμα: «Ας με αγαπήσω, λοιπόν» με ομιλήτρια την κ. Κική Τσιρίδου-Ωραιοπούλου, Γραφολόγο, Καθηγήτρια Αγγλικής Γλώσσας, Μεταφράστρια, Σεναριογράφο. Σε αυτή την
«Τοιχοθεραπεία» συζητήσαμε για το πώς να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να συμφιλιωθούμε με αυτόν με στόχο να κρατάμε μακριά μας ό,τι μας υποτιμά και μας υποβαθμίζει, αλλά και να πραγματοποιήσουμε όσα θεωρούσαμε αδύνατα μέχρι τώρα.
Η δέκατη τρίτη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, στις 6 το απόγευμα, με θέμα: «Προσωπική ενδυνάμωση και αυτοπεποίθηση» με ομιλήτρια την κ. Νάνσυ Μαλλέρου, Business and Life Coach, μια εξαιρετικά έμπειρη στο είδος της ομιλήτρια, που μέσα από τα σεμινάρια, τις ομιλίες, τα άρθρα και τα βιβλία της έχει επηρεάσει θετικά τη ζωή χιλιάδων ανθρώπων.
Η Business & Life Coach, Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου, τα τελευταία 15 χρόνια μέσα από την πορεία της ως πρωτοπόρος στο coaching στην Ελλάδα έχει βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις να ξεκινήσουν και να επεκταθούν στρατηγικά και χιλιάδες ανθρώπους να πιστέψουν στο δυναμικό τους. Έχει διδάξει Μάρκετινγκ κι Επικοινωνία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο για περισσότερο από μία δεκαετία είναι μία αποδεδειγμένα επιτυχημένη επιχειρηματίας, ιδρύτρια της Life Clinic Group και δοκιμασμένη προηγουμένως στα πολύ απαιτητικά εργασιακά περιβάλλοντα πολυεθνικών εταιρειών.
H Δρ. Νάνσυ Μαλλέρου έχει πτυχίο Γαλλικής Φιλολογίας, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Διδακτορικό στις συνεργατικές στρατηγικές.
Έχει πτυχίο Coaching από το CoachU κι έχει παρακολουθήσει μαθήματα Life Style Management από το Harvard Medical School – Dept. Of Continuous Education. Εξαιρετικά έμπειρη Coach, έχει την πατρότητα του όρου «Εσωκεντρισμός©», ο οποίος αποτελεί τη βάση της προσέγγισής της και διέπει τη μεθοδολογία της στο Coaching. Είναι συγγραφέας των βιβλίων «Καλύτερα γίνεται» και «Ανταγωνιστές, συνεργαστείτε!». Πρόσφατα της απονεμήθηκε από το Women Economic Forum το βραβείο «Iconic Women Creating a Better World For All” (Μάρτιος 2020, Κάιρο).
Oι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που γίνονται μεταξύ 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και υπάρχει η  δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…
Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω της σύνδεσης στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα του zoom: Meeting ID: 853 2184 1897, Passcode: 030634.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ