Τοιχοθεραπεία από τον «Τοίχο της Καλοσύνης» την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου: «Δύναμη και θάρρος στα δύσκολα»

0
2024

Η δέκατη κατά σειρά «Τοιχοθεραπεία» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021 στις 18:00 με θέμα: «Δύναμη και θάρρος στα δύσκολα» με ομιλήτρια την κ. Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία γνωρίστηκε με τον Τοίχο της Καλοσύνης ως γυμνάστρια που συγκρούστηκε με τη λευχαιμία με όπλο τον χορό, το χαμόγελο και την αισιοδοξία και που παρέδωσε σπουδαία μαθήματα ζωής μέσα από την πανελλήνια καμπάνια συμπαράστασης προς όλους τους καρκινοπαθείς. Η Ρεγγίνα πάλεψε με την ασθένεια δημιουργώντας σύντομα βίντεο στα οποία χόρευε με το ηχηρό σύνθημα «διώχνω τον καρκίνο χορεύοντας», ανέγραφε μηνύματα αισιοδοξίας και τα αναρτούσε στους λογαριασμούς της στο Tik Tok και στο Ιnstagram. Τα ψηφιακά αυτά ημερολόγια δημιούργησαν ένα δίκτυο υποστηρικτών και μια αλυσίδα αλληλεγγύης, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωναν ανοιχτά για τις δυσκολίες της ασθένειας και των χημειοθεραπειών και προωθούσαν τη σπουδαιότητα της αιμοδοσίας.
Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου θα γίνει μια άκρως ενδιαφέρουσα απογευματινή «Τοιχοθεραπεία», όπου με την ξεχωριστή ομιλήτρια για την αξία της προσπάθειας, τη δύναμη της αισιοδοξίας, του χαμόγελου και της ελπίδας που την οδήγησαν νικήτρια στον τερματισμό της κούρσας με τον άσπονδο εχθρό και με συμμάχους της την αλληλεγγύη και την ευγνωμοσύνη.
Οι «Τοιχοθεραπείες» είναι ανοιχτές διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις με ελεύθερη συμμετοχή που θα γίνονται στις 18:00 με 20:00 κάθε Κυριακή απόγευμα. Κάθε εβδομάδα θα παρουσιάζεται διαφορετικό θέμα από διαφορετικό ειδικό επιστήμονα και θα υπάρχει η δυνατότητα ανοιχτής συμμετοχής, για να μπορέσουν όλες κι όλοι να παρακολουθήσουν κι, αν επιθυμούν, να εκφράσουν ελεύθερα σκέψεις, ερωτήσεις, προβληματισμούς κι ανησυχίες. Εξάλλου, πολλοί τοίχοι φτιάχτηκαν για να χωρίζουν τους ανθρώπους αλλά ΑΥΤΟΣ ήρθε για να τους ενώσει…
Οι συναντήσεις θα γίνονται δωρεάν μέσω στην παρακάτω διαδικτυακή πλατφόρμα zoom: Meeting ID: 853 2184 1897 Passcode: 030634.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ