ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ ΧΕΙΡΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΔΡΑΜΑΣ: Μετά τον αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, δράση για την αύξηση του αριθμού εθελοντών δοτών μυελού των οστών

0
1947

Οι Βετεράνοι Χειροσφαίρισης Δράμας απηύθυναν πρόσκληση στον Σύλλογο «Όραμα Ελπίδας» την οποία απεδέχθησαν και έτσι στο πλαίσια του τουρνουά βετεράνων χειροσφαίρισης, φιλανθρωπικού χαρακτήρα, το οποίο θα διεξαχθεί το Σάββατο 02/02/2019 και ώρα 20:00 στο Α.Π.Κ. «Δ. Κραχτίδης», αμέσως μετά από τον αγώνα της Handball Premier μεταξύ των ομάδων «Δράμα 1986 – Διομήδης Άργους», θα πραγματοποιήσει στις εγκαταστάσεις του γηπέδου δράση για την αύξηση του αριθμού των εθελοντών δοτών μυελού των οστών στη χώρα μας, στηρίζοντας έτσι το έργο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας».
Η δράση αυτή θα υλοποιηθεί από 17:00 έως και 21:00 ώρα από το τοπικό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού, το οποίο συνεργάζεται με το «Όραμα Ελπίδας», και στόχος είναι η ενημέρωση του φίλαθλου κοινού και οι εγγραφές εθελοντών δοτών μυελού των οστών, ώστε όλοι μαζί να αναδείξουμε τη σημασία της εθελοντικής προσφοράς αιμοποιητικών κυττάρων / μυελού των οστών.
Συμπαραστάτες στην σημαντική αυτή δράση είναι και οι δύο ομάδες χειροσφαίρισης της πόλης μας «Γ.Σ. Δράμα 1986» και «Γ.Ε. Δράμας».
Οι Βετεράνοι καλούν όλους στο τουρνουά το Σαββατο 2 Φεβρουαρίου και τους ευχαριστούν εκ των προτέρων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ