Βραβεύτηκε για το έργο της η Αλίκη Τσιαμούρα

-Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο εκδήλωσης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας -Ελίζα Βόζεμπεργκ: «Είναι τιμή για εμένα που την γνωρίζω… Είναι ακούραστη»

0
426

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο 1ο ΕΠΑΛ Δράμας, την Παρασκευή 8 Μαρτίου, αφιερωμένη στη γυναίκα και με τίτλο: «Η γυναίκα, στην οικογένεια, στην κοινωνία, στην επιστήμη, στο κοινοβούλιο».

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε από τον διευθυντή του 1ου ΕΠΑΛ Δράμας κο Τάσο Σαλή, για την αδιάκοπη προσπάθεια της και για το έργο της που αποτελεί πρότυπο έμπνευσης και δύναμης για κάθε γυναίκα, η πρόεδρος της Ένωσης Κυριών Δράμας, Αλίκη Τσιαμούρα, Στην ίδια εκδήλωση μίλησαν η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Δέσποινα Αβραμίδου για τη θέση της γυναίκας στον ανδροκρατούμενο χώρο του επαγγέλματος και της πολιτικής και η διοικήτρια του Νοσοκομείου Δράμας κα Θεσσαλονικιά Καρατζόγλου για τις γυναίκες στην ανώτερη διοίκηση. Παράλληλα μίλησε στην εκδήλωση, μέσω διαδικτύου και η ευρωβουλευτής κα Ελίζα Βόζεμπεργκ. Στο τέλος παρουσιάστηκε μια δουλειά από τους μαθητές του σχολείου και πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που σχετίζεται με τη γυναίκα στην επιστήμη.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος «Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» και στηρίχθηκε από το γραφείο του Eyrope Direct στη Δράμα.

Αναλυτικά στη έντυπη έκδοση των «Χ» που κυκλοφορεί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!