Βραβεύτηκαν 11 δραμινοί αθλητές στίβου

Απο την Ένωση Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

0
3466

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 3 Μαρτίου στο Δημοτικό Ωδείο Δράμας, η ετήσια εκδήλωση της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την βράβευση των αθλητών στίβου που διακρίθηκαν εντός του 2018. Μεταξύ των βραβευθέντων ήταν και 11 δραμινοί αθλητές (ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Δουβαλίδης, που όμως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων στην Γλασκώβη).

Οι 11 βραβευθέντες δραμινοί αθλητές στίβου ήταν οι εξής:
Κώστας Δουβαλίδης, Μελίνα Οντουτόλα, Αντώνης Τζανής Ανδρέογλου, Παύλος Μπόιτσιος, Νικολέτα Κυνατίδου, Άγγελος Ανδρέογλου, Αναστασία Κιόρογλου, Δημήτριος Δασκάλου, Δημήτριος Γκαρμπούνης, Σοφία Γρηγοριάδου, Ευφημία Κωνσταντινίδου.
Μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Ιορδανίδης, είπε ότι η εκδήλωση περιλαμβάνει αθλητές από τις Σέρρες έως την Ορεστιάδα, οι οποίοι κατέλαβαν θέσεις από πρώτοι έως τρίτοι στα πανελλήνια πρωταθλήματα του ΣΕΓΑΣ.

Φωτογραφία:Απο αριστερά ο κ Γιάννης Μυστακίδης Γραμματέας της επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και ο πρόεδρος της Ένωσης Αθλητικών Σωματείων ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Βασίλης Ιορδανίδης

Στο πλαίσιο αυτό έγινε η βράβευση 70 αθλητών συνολικά από όλη την περιφέρεια κατά την διάρκεια της εν λόγω εκδήλωσης στην οποία παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας.

Φωτογραφία: Ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Γιάννης Λιούμπας

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης προέκυψε το 2014 από τις τοπικές ΕΑΣ της περιφέρειας. Αυτή την στιγμή αποτελεί την 4η περιφέρεια στην συνολική βαθμολογία του ΣΕΓΑΣ ανά την Ελλάδα μετά την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη και τον Πειραιά. Αυτό σημαίνει ότι στη περιφέρειά μας γίνεται αξιόλογη δουλειά από τους προπονητές, τους αθλητές, τους παράγοντες και τους γονείς.
Τα προβλήματα πάντως που υπάρχουν στον στίβο της Δράμας “επηρεάζουν και τις συμμετοχές των αθλητών στα αγωνίσματα του στίβου και στις επιτυχίες που θα μπορούσαν να έχουν εάν είχαν λυθεί προβλήματα όπως αυτό των κερκίδων και όχι μόνο θα μπορούσαμε να είχαμε πολλές και καλύτερες επιδόσεις, ενώ θα διοργανώναμε και αγώνες πανελληνίου επιπέδου που σήμερα δεν μπορούν να γίνουν” είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ο κ. Βασίλης Ιορδανίδης.

 

Ο Γραμματέας της επιτροπής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ, κ. Γιάννης Μυστακίδης στο περιθώριο της εκδήλωσης που έγινε το πρωί της Κυριακής στο Δημοτικό Ωδείο της Δράμας, είπε στα ΧΡΟΝΙΚΑ ότι “τιμούμε την προσπάθεια που έχουν κάνει οι αθλητές μας την περασμένη χρονιά, στην διάρκεια των αγώνων τους στον στίβο. Όλα αυτά τα παιδιά τιμούνται από την ΕΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παρόλα τα προβλήματα που έχουμε με τις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Δράμα, γίνεται πολύ καλή δουλειά στον στίβο. Όμως οι αθλητές λόγω ελλείψεων στις εγκαταστάσεις, δεν μπορούν να συνεχίσουν την προπόνησή τους μέσα στον χειμώνα. Ωστόσο οι προσπάθειές τους είναι αξιόλογες και πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο. Φανταστείτε να είχαμε τους απαραίτητους χώρους. Σήμερα υπάρχουν πολλά προβλήματα, με το ταρτάν, τις κερκίδες, τα προπονητήρια κλπ. Το Δημοτικό Στάδιο πρέπει να εμπλουτιστεί με υποδομές που είναι άκρως απαραίτητες για τους αθλητές τόσο για τις επιδόσεις όσο και για την ασφάλειά τους”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ