Ξεκινούν οι εγγραφές στο Λύκειο Ελληνίδων Δράμας

0
1958

Όπως ανακοίνωσε το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας, επιτρέπονται οι δραστηριότητες των πολιτιστικών συλλόγων που απευθύνονται σε ανήλικους έως 12 ετών. Το Λύκειο Ελληνίδων Δράμας συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, προσαρμόζοντας τις δράσεις του και τηρώντας όλα τα επιβαλλόμενα και νομοθετημένα μέτρα προστασίας.
Οι εγγραφές λοιπόν ξεκινούν από την Τετάρτη 15/9 και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. Τα μαθήματα αρχίζουν από την Παρασκευή 1η Οκτωβρίου.
Η λειτουργία όλων των τμημάτων θα γίνει λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και προστασίας, μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες τους τελευταίους έξι μήνες, τα παιδιά και οι έφηβοι θα προσέρχονται στο χώρο με το self test, που υποχρεωτικά κάνουν για το σχολείο και τις υπόλοιπες δραστηριότητες τους.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Λυκείου Ελληνίδων Δράμας (Τέρμα Ηπείρου, και στα τηλέφωνα 2521039167, 6942848426 κ. Σοουτλή Τούλα) Δευτέρα – Παρασκευή 7:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ., καθώς και στο e-mail: ledramas@yahoo.gr.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!