Ξεκινούν οι πανελλήνιες

Περισσότεροι από 900 μαθητές από τον Νομό Δράμας διεκδικούν το εισιτήριο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση

0
2817

Απο αύριο Πέμπτη 192 μαθητές των ΕΠΑΛ της Δράμας και απο μεθαύριο Παρασκευή 790 μαθητές των ΓΕΛ της Δράμας μετέχουν στην δοκιμασία των Πανελλαδικών Εξετάσεων με σκοπό την είσοδο τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σύμφωνα με όσα είπε μιλώντας στα ΧΡΟΝΙΚΑ η κα Α. Πασχαλίδου προϊστάμενη εκπαιδευτικών θεμάτων της ΔΔΕ Δράμας. Τα εξεταστικά κέντρα της Δράμας είναι ήδη γνωστά στους υποψηφίους όπως και στους καθηγητές – επιτηρητές των εξετάσεων και είναι έτοιμα προκειμένου να φιλοξενήσουν τους εξεταζόμενους και την όλη διαδικασία σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτιστεί από το Υπουργείο Παιδείας.
Τα Εξεταστικά Κέντρα που θα λειτουργήσουν στη Δράμα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις ΓΕΛ 2019 θα είναι:
1. 1ο ΓΕ.Λ. Δράμας
2. 2ο ΓΕ.Λ. Δράμας
3. 3ο ΓΕ.Λ. Δράμας
4. 4ο ΓΕ.Λ. Δράμας
5. ΓΕ.Λ. Δοξάτου
6. ΓΕ.Λ. Καλαμπακίου
7. ΓΕ.Λ. Κ.Νευροκοπίου
8. ΓΕ.Λ. Προσοτσάνης
9. Τάξεις Γενικού Λυκείου Γ/σίου Νικηφόρου

Επίσης εξεταστικά κέντρα για τη διενέργεια των Πανελλαδικών Εξετάσεων του Επαγγελματικού Λυκείου στα ΕΠΑΛ θα είναι το 1ο και το 2ο ημερήσιο ΕΠΑΛ Δράμας.
Σε ότι αφορά το πρόγραμμα των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων και των Επαγγελματικών Λυκείων που φαίνεται στους πίνακες 1 & 2, ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 π.μ., κοινή για τους υποψηφίους ημερήσιων και εσπερινών Λυκείων. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ.
Η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις (3) ώρες, εκτός από το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις (4) ώρες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ