Υπεριδιπλασιάστηκαν από πέρσι οι συμμετοχές για τους αγώνες του “Frozen Peaks”

Ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και σηματοδότησης

0
1530

Mε κανονικούς ρυθμούς και συμμετοχές -που σε σχέση με πέρσι υπερδιπλασιάστηκαν- συνεχίζονται οι εγγραφές για τους αγώνες του “Frozen Peaks” στο Νευροκόπι. Για τον αγώνα ΠΑΝΟΡΑΜΑ οι αιτήσεις
συμμετοχής ξεπέρασαν το όριο θέσεων που είχε θέσει η διοργάνωση,
ενώ αγγίζουν το όριο συμμετοχών, οι αιτήσεις για τον αγώνα HIGHLAND.

Στους υπόλοιπους αγώνες οι εγγραφές συνεχίζονται με διπλασιασμό των συμμετοχών σε σχέση με πέρσι, όπως έγινε γνωστό απο τον κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο της Οργανωτικής Επιτροπής αγώνων βουνού Frozen Peaks στο Νευροκόπι,
Η διοργάνωση των αγώνων πιστοποίησε τους τρεις αγώνες PANORAMA,HIGHLAND, και HEROES στην I.T.R.A (-ανεξάρτητη ομοσπονδία αγώνων βουνού) με την αντίστοιχη βαθμολογία για κάθε αγώνα.
Στο πλαίσιο διευκόλυνσης της μετακίνησης των αθλητών από τον τόπο κατοικίας τους προς το Νευροκόπι και αντίστροφα, η Οργανωτική Επιτροπή της διοργάνωσης σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Δράμας, διαθέτει δύο δρομολόγια με επιστροφή από: ΑΘΗΝΑ – ΛΑΡΙΣΑ – ΘΕΣ/ΝΙΚΗ – ΔΡΑΜΑ – ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ την Τετάρτη 1/5 και την Παρασκευή 3/5. Αναχώρηση από Αθήνα στις 09:00 πμ. (Λάρισα Νιαβής 13:30, Θεσ/νίκη 15:45). Επιστροφή από Νευροκόπι, το απόγευμα της Κυριακής, 5/5 μετά τη λήξη των απονομών και από Δράμα το βράδυ της ίδιας μέρας στις 21:15 μμ. Τιμή εισιτηρίου με επιστροφή από Αθήνα 50 ευρώ, από Λάρισα 30 ευρώ και από Θεσ/νικη 20 ευρώ. Όσοι από τους αθλητές ή συνοδούς, ενδιαφέρονται μπορούν να στείλουν email και να δηλώσουν μέρα και τόπο επιβίβασης στο mail: frozen.peaks.nevrokopi@gmail.com έως τις 31/3/2019.
Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες καθαρισμού και σηματοδότησης των διαδρομών όλων των αγώνων. Υπάρχει αρκετό χιόνι στις ψηλές κορυφές του Όρβηλου και του Φαλακρού καθώς και στα σκιερά μέρη που δυσκολεύει τις εργασίες προς το παρόν.
Ακόμη ξεκινήσαν οι διαδικασίες αδελφοποίησης των αγώνων ΠΑΝΟΡΑΜΑ και X-Ultra Trail με τη Διοργάνωση Tihio Race. Δημιουργήθηκε το μίνι πρωτάθλημα Legendary Ultra Trail. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης των αγώνων όπως έγινε γνωστό, στον Κεντρικό Σταθμό του Νευροκοπίου θα υπάρχουν φυσιοθεραπευτές και ποδολόγος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ