Υποβολή δήλωσης κατεχόμενων κυψελών

0
1514

ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ Α.Μ.Θ.

Από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και ειδικότερα από την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας ανακοινώνεται ότι:
1. Aπό 1/9/2020 έως 31/12/2020 είναι η περίοδος υποβολής δηλώσεων των κατεχόμενων κυψέλων. Στην περίπτωση που ο μελισσοκόμος θεωρήσει το Μελισσοκομικό του Βιβλιάριο κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, δεν χρειάζεται να υποβάλλει δήλωση κατεχόμενων κυψελών.
Επισημαίνουμε ότι η δήλωση αυτή είναι υποχρεωτική για τους κατόχους μελισσοκομικών βιβλιαρίων και σε περίπτωση παράλειψής της θα αποκλείονται από όλα τα επιδοτούμενα προγράμματα.
2. Σχετικά με τη δράση 3.1 (Αντικατάσταση κυψελών), οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο Κέντρο Μελισσοκομίας έως 10/2/2021.
3. Σχετικά με τη δράση 3.2 (Μετακινήσεις μελισσοσμηνών), οι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν τη σχετική αίτηση στο Κέντρο Μελισσοκομίας
†έως 10/9/2020 (για τη φθινοπωρινή-χειμερινή περίοδο μετακινήσεων) ή/και
†από 1/1/2021 έως 10/2/2021 (για την εαρινή-θερινή περίοδο μετακινήσεων)
Διευκρινίζουμε ότι οι μελισσοκόμοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη περίοδο μετακινήσεων, χωρίς να μεταβάλλεται το ποσό της επιχορήγησης.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων και στα Κέντρα Μελισσοκομίας που υπάγονται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ