14 θέσεις προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ σε Δράμα και Καβάλα

0
2010

Λήγει αύριο Τετάρτη η προθεσμία των αιτήσεων

Λήγει αύριο, Τετάρτη, η προθεσμία των αιτήσεων για τις 121 προσλήψεις προσωπικού στους βρεφονηπιακούς σταθμούς του ΟΑΕΔ όλης της χώρας.
Στον βρεφονηπιακό σταθμό του ΟΑΕΔ στη Δράμα ζητούνται 2 θέσεις: μία θέση ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων και μία θέση ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων και αντίστοιχα ζητείται η κάλυψη 12 θέσεων στον νομό Καβάλας και συγκεκριμένα: 5 θέσεις ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 3 θέσεις ΔΕ Βοηθών Βρεφοκόμων – Παιδοκόμων, 2 θέσεις ΔΕ Μαγείρων και 2 θέσεις ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού Καθαριότητας.
Πρόκειται για τη διαδικασία πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν 121 ατόμων, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Ο.Α.Ε.Δ. εντός των Περιφερειακών Ενοτήτων Αττικής και των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών & Τρικάλων.
Η διάρκεια της απασχόλησης αφορά το διάστημα από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης και όχι πέραν της 31-07-2022.
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση – υπεύθυνη δήλωση (ηλεκτρονικά) στον Ο.Α.Ε.Δ. αποκλειστικά μέσω της ψηφιακής πύλης www.gov.gr. Μετά την υποβολή της αίτησης παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή το ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ κατά περίπτωση, ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ ή ΣΟΧ 2ΔΕ/ΥΕ.
Η ηλεκτρονική διαδρομή που θα πρέπει να ακολουθήσουν είναι: gov.gr → Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → Αίτηση πρόσληψης στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του ΟΑΕΔ.
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής.
Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 αναρτήθηκαν και οι προσωρινοί πίνακες αξιολόγησης και επιλογής βρεφών και νηπίων που θα φιλοξενηθούν στους 26 Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (ΒΝΣ) του Οργανισμού για τη σχολική χρονιά 2021-2022, στον ιστότοπο του Οργανισμού www.oaed.gr. Φέτος υποβλήθηκαν συνολικά 2.288 αιτήσεις για εγγραφές και επανεγγραφές βρεφών-νηπίων για τις 1.088 αρχικά προκηρυχθείσες θέσεις, σημειώνοντας αριθμό – ρεκόρ και καταγράφοντας αύξηση +32% συγκριτικά με το προηγούμενο σχολικό έτος και +19% σε σχέση με το σχολικό έτος 2019-2020.
Όπως αναφέρει ο ΟΑΕΔ, η λειτουργία των 26 ιδιόκτητων Βρεφονηπιακών Παιδικών Σταθμών του ΟΑΕΔ αποτελεί μία ακόμα δράση που αποσκοπεί στη στήριξη των εργαζομένων και των οικογενειών τους. Σκοπός του Οργανισμού είναι μέσω της προσχολικής αγωγής να παρέχονται οι συνθήκες για ευτυχισμένα παιδιά που μελλοντικά θα γίνουν ενεργοί, σκεπτόμενοι πολίτες.
Με το πρόγραμμα λειτουργίας των Βρεφονηπιακών Σταθμών ο ΟΑΕΔ συμβάλλει στο ευρύτερο εθνικό έργο στο χώρο της προσχολικής αγωγής και παράλληλα συμπαρίσταται στις οικογένειες των εργαζομένων με στόχο την ομαλή ανάπτυξη των παιδιών τους, μέσα από κατάλληλες συνθήκες φροντίδας και αγωγής. Η λειτουργία τους τηρεί υψηλές προδιαγραφές, ιδιαίτερα σε θέματα ασφάλειας, καθαριότητας, εκπαιδευτικών προγραμμάτων αλλά και σε θέματα κατάρτισης του προσωπικού.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!