14ος στον κόσμο ο Δουβαλίδης

ΕΜΕΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΟΧΤΑΔΑΣ - ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΑ “Χ”

0
3629

Την καλύτερη παρουσία του σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Κώστας Δουβαλίδης στην έκτη του συμμετοχή στη διοργάνωση. Ο έμπειρος αθλητής αγωνίστηκε στον ημιτελικό των 110 μ. εμπ. και τερμάτισε τέταρτος στην τρίτη σειρά με 13.54 (0,6), επίδοση που του έδωσε την 14η θέση στο σύνολο. Ο αθλητής του Μπάμπη Σδρόλα έφυγε αργά από το βατήρα και έμενε πίσω στα πρώτα εμπόδια, ωστόσο παρουσιάστηκε ιδιαιτέρα μαχητικός και μετά το έκτο εμπόδιο κατάφερε να ανακτήσει αρκετό από το χαμένο έδαφος.
Ο πέμπτος το χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου έκανε πολύ καλή πορεία στη διοργάνωση και θα μπορούσε να είχε ολοκληρώσει με ακόμη καλύτερη θέση. Η οχτάδα του τελικού έκλεισε στα 13,36 μέτρα. Γρηγορότερος όλων ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2017 Ομάρ Μακλίον (Τζαμάικα) με 13.08 (0,9) και ακολούθησε ο Γκραντ Χόλογουι (ΗΠΑ) με 13,10.
Με τον Κώστα Δουβαλίδη ολοκληρώθηκαν οι ελληνικές παρουσίες της χώρας μας στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, που ολοκληρώνεται την Κυριακή στην Ντόχα.
Ο Κώστας Δουβαλίδης δήλωσε στα “Χ”: “Ένα ακόμη παγκόσμιο πρωτάθλημα τελείωσε. Όχι ακριβώς όπως θα ήθελα να τελειώσει αλλά παρόλα αυτά δεν αλλάζει..Ήθελα μια καλύτερη επίδοση από το 13’’54 αλλά η κακή εκκίνηση δυστυχώς μου στέρησε πολλά. Αυτά έχει δυστυχώς ο αθλητισμός.
Από εδώ και πέρα λίγο ξεκούραση και ξανά ξεκινάμε για μια μεγάλη χρόνια που περιλαμβάνει παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου τον χειμώνα , Ολυμπιακούς αγώνες και ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου!
Θέλω επίσης κλείνοντας να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους πίσω από τις Δραμινές εταιρείες που με στηρίζουν, τον Δήμο Δράμας, την εταιρεία αθλητικών ειδών, την οικογένεια μου και τον προπονητή μου!! Δίχως αυτούς δεν θα μπορούσα να φτάσω μέχρι εδώ και εύχομαι να συνεχίσουν να στηρίζουν την προσπάθεια μου σε μια δύσκολη χρόνια που έρχεται!”

Δ.Μπουτζέκης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ