16η θέση Α’ ΕΠΣΔ «No, thanks» από Μικροχώρι, Αδριανή και Γραμμένη

1
536

Σειρά έχει τώρα ο Μυλοπόταμος, που θα απαντήσει αρνητικά


Απόλυτη επιβεβαίωση στο ρεπορτάζ των «Χ» σε ότι αφορά στη διαδικασία της συμπλήρωσης της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣΔ με την 16η ομάδα, μετά την άρνηση της Δόξας Αντ. Καστρινός να συμμετάσχει σε αυτήν (δεν δήλωσε ούτε στην Β’ ΕΠΣΔ).
Σύμφωνα με τη διαδικασία αναπλήρωσης του Καστρινού, εστάλη ειδοποίηση στη διοίκηση του Άρη Μικροχωρίου για να δηλώσει ή όχι την επιθυμία του να αγωνιστεί στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔ. Για τους λόγους που σας έχουν αναπτύξει σε προγενέστερο ρεπορτάζ τα «Χ», η απάντηση ήταν αρνητική και αμέσως μετά εστάλη νέο e-mail στη Διοίκηση του Ηρακλή Αδριανής, επόμενου στη σειρά. Η νέα αρνητική απάντηση των παραγόντων του Ηρακλή είχε σαν αποτέλεσμα να πάρει σειρά για να ερωτηθεί η Διοίκηση του Μέγα Αλεξ. Γραμμένης. Ούτε ο «Μέγας» όμως ήταν θετικός στο να αγωνισθεί στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του νομού μας με συνέπεια να λάβει χθες το απόγευμα ειδοποίηση η Διοίκηση του Ηρακλή Μυλοποτάμου η οποία έχει μέχρι σήμερα το απόγευμα προθεσμία για να απαντήσει αν δέχεται την 16η θέση της Α’ ΕΠΣΔ.
Οι πληροφορίες των «Χ» αναφέρουν ότι η απάντηση της Διοίκησης του Ηρακλή θα είναι αρνητική και κάπου εδώ θα σταματήσουν οι διερευνητικές επιστολές της ΕΠΣΔ καθώς οι άλλοι δύο «υποψήφιοι» (ΠΑΟΚ Προαστείου και Δόξα Μικρόπολης) όχι μόνο δεν έχουν τη διάθεση να αγωνισθούν στην Α’ ΕΠΣΔ αλλά δεν θα αγωνιστούν ούτε στην Β’ κατηγορία, καθώς δεν δήλωσαν συμμετοχή στο πρωτάθλημά της.
Πάμε λοιπόν και επισήμως σε μία Α’ κατηγορία στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δράμας με 15 ομάδες.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ