Νέα αναβολή για το θέμα του Πανδραμαϊκού

0
445

– Ούτε χθες πήρε απόφαση η Ε.Π.Ο.
– Το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο, θυμίζει η υπόθεση του Πανδραμαϊκού!


Οι διοικούντες, οι παίκτες και οι φίλαθλοι του Πανδραμαϊκού, φαντάζομαι και όλοι εσείς, σίγουρα θα έχουν διαβάσει το παραμύθι με τον βοσκό και τον λύκο. Όλο ο λύκος πλησίαζε στο χωριό, σύμφωνα με τον βοσκό, και ποτέ δεν φαίνονταν. Κάπως έτσι είναι και η υπόθεση του Πανδραμαϊκού καθώς κάθε εβδομάδα περιμένουμε την απόφαση από την ΕΠΟ (βοσκός) και κάθε φορά δίνεται αναβολή στη συζήτηση του θέματός του και δεν ανακοινώνεται κάποια απόφαση (λύκος) είτε θετική είτε αρνητική για την ομάδα της Δράμας.
Η υπομονή έχει και τα όριά της λέει ο σοφός λαός, και στην περίπτωση του Πανδραμαϊκού φαίνεται ότι αυτά τα όρια έχουν εξαντληθεί προ πολλού. Δεν είναι δυνατόν μία ομάδα σαν τον Πανδραμαϊκό να μην γνωρίζει στις 31 Αυγούστου σε ποια κατηγορία θα αγωνιστεί! Δεν είναι δυνατόν ένας σύλλογος που αν δεν αγωνισθεί στη SL 2, θέλει σίγουρα να πρωταγωνιστήσει στην Γ’ Εθνική, να μην γνωρίζει την τύχη του και τον προγραμματισμό που πρέπει να κάνει.
Η νέα αναβολή (επ’ αόριστον;) που έδωσε η ΕΠΟ στην υπόθεση του Πανδραμαϊκού σίγουρα αναμένεται να προκαλέσει εξελίξεις, καθώς η διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα ο Κώστας Καΐρης δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια, αν και κατά γενική ομολογία στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο το μόνο που δεν μπορεί κάποιος να κάνει είναι να ασχοληθεί με τον ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ της ομάδας του.
Τις επόμενες ώρες, είναι πολύ πιθανή μία ανακοίνωση της διοίκησης του Πανδραμαϊκού με την οποία να ξεκαθαρίζεται ο τρόπος αντίδρασής της και το πώς προτίθεται να κινηθεί από εδώ και στο εξής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ