Βραβεία για τις ομάδες στο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής FIRST® LEGO® LEAGUE στη Δράμα

0
3578

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Μαΐου, στη Δράμα ο Διαγωνισμός “FIRST® LEGO® League Explore Δράμα” που φιλοξένησε τις ομάδες της περιοχής και αποτέλεσε μια συνδιοργάνωση της Eduact με τον Δήμο Δράμας. Συντονιστές για την περιοχή ήταν οι εκπαιδευτικοί Γιώργιος Δώδος και Σοφία Χαραλαμπίδου.
Τη σεζόν 2021-2022 οι ομάδες της FIRST® διερεύνησαν το μέλλον των μεταφορών. Από την αποστολή πακέτων σε αγροτικές και αστικές περιοχές, μέχρι την παροχή βοήθειας σε καταστροφές και την αεροπορική διαμετακόμιση υψηλής τεχνολογίας, οι ομάδες σκέφτηκαν τρόπους ταχύτερους, πιο αξιόπιστους, χωρίς αποκλεισμούς και βιώσιμες καινοτομίες στις μεταφορές που συνδέουν και αναπτύσσουν καλύτερα κοινότητες και οικονομίες σε όλο τον κόσμο.
Στο Φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν σύνολο 23 ομάδες, στην κατηγορία του Explore (6 έως 10 χρονών) και απονεμήθηκαν βραβεία σε όλες τις συμμετέχουσες ομάδες. Όλα τα βραβεία ήταν μη διαγωνιστικά.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στον Διαγωνισμό ήταν οι:
DRAGON LEGENDS, STRONG-BOT LEGEND, EAGLEBOT TEAM, TIGER ROBOTS JR, PRE DATOR MACHINE, Tiger robots, ROBOTIC TEAM, Predator Machine jr, Robokids, Dream-robots, Robotdesigners, Molivi Team, Μικροί Μηχανικοί, Farmbots, LittleProfessors A, Little Professors B, Little Professors C, Robo Junior’s, Robo Boost, Little Professors D, Little Professors E, Robokids Choristis, Robopencils
και βραβεύτηκαν ανάλογα με την κατηγορία στην οποία διέπρεψαν με τα παρακάτω βραβεία:
Βραβείο Μοντέλου Κατασκευής, Βραβείο Προγραμματισμού, Βραβείο Θεμελιωδών Αξιών και Βραβείο Αφίσας.

Στον Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής παρευρέθηκαν επίτιμοι καλεσμένοι όπως ο Καραμπατζάκης Δημήτριος, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου όπου παρακολούθησε τις προσπάθειες και τα έργα των παιδιών καθώς και ο Γιώργος Μπαντής, Υπεύθυνος Σχολικών Δραστηριοτήτων όπου συνεχάρη και βράβευσε τις ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες για τους διαγωνισμούς στο firstlegoleague.gr και στο τηλ. +30 2311 286 369.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ