2ο Φεστιβάλ φαγητού Καβάλας

0
2478

Ξεκίνησε στην Καβάλα το τριήμερο ταξίδι των γεύσεων, το Park Food Festival, η 2η γιορτή του φαγητού και της μουσικής, φέτος πιο ανανεωμένη, με ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια και ακόμα περισσότερες απολαύσεις! Στις 12, 13 και 14 Ιουλίου, από τις 18:00 το απόγευμα, οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν τις «γεύσεις του δρόμου» από καταστήματα εστίασης και παραγωγούς προϊόντων, επιλέγοντας ο κάθε ένας μερικά από τα εκατοντάδες εμπορικά περίπτερα που θα στηθούν στο πάρκο Φαλήρου. Ταυτόχρονα, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά την δημιουργία συνταγών μαγειρικής, επιλεγμένες από καταξιωμένους σεφ ή να πάρουν μέρος σε διαγωνισμούς μαγειρικής, δίνοντας έναν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα στην διοργάνωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι την φετινή χρονιά θα τιμηθεί ιδιαίτερα η Κρήτη, μέσα από το φεστιβάλ, ως γαστρονομικός προορισμός. Επιπλέον, θα έχουμε την χαρά να φιλοξενήσουμε δημιουργικές ομάδες που θα διεξάγουν θεματικά εργαστήρια για τους μικρούς μας φίλους.
Οπωσδήποτε η καλή μουσική δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τέτοιο φεστιβάλ, γι’ αυτόν τον λόγο θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σε 2 ιδιαίτερα stage, από συγκροτήματα προερχόμενα από διάφορες περιοχές της Ελλάδας και Djs της πόλης.
Το πάρκο Φαλήρου θα πλημμυρίσει με πλούσια χρώματα και αρώματα λόγω των φαγητών από διαφορετικούς πολιτισμούς, θα αλλάξει πλήρως αισθητικά, δημιουργώντας στους περαστικούς μία μοναδική εμπειρία.

Θάλεια Μητρούσκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ