3η θέση στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα για τον Αλέξανδρο Γρηγοριάδη

0
436

Στην 8η θέση η αδελφή του Σοφία


Εντυπωσιακές εμφανίσεις στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα που διεξήχθη στη Νορμανδία πραγματοποίησαν τα αδέλφια Γρηγοριάδη. Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης με βολή στα 71,62 μ. κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στον ακοντισμό. Εξαιρετική ήταν και η επίδοση της Σοφίας Γρηγοριάδου στη σφαιροβολία, που με βολή στα 13,13μ. κατετάγη 8η.
Ο Αλέξανδρος είναι μαθητής της Α’ Λυκείου και με την επίδοσή του αυτή, εκτός από τον παγκόσμιο τίτλο, εξασφάλισε και την είσοδό του στα ΤΕΦΑΑ της χώρας μας χωρίς εξετάσεις. Η Σοφία είναι μαθήτρια της Γ’ Λυκείου.
Η οικογένεια Γρηγοριάδη, όμως, διαθέτει και τρίτο μέλος, το οποίο εντυπωσιάζει στις ρίψεις. Πρόκειται για την Μελπομένη Γρηγοριάδου, η οποία είναι φοιτήτρια στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο στο Τμήμα Δασολογίας. Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συμμετείχε στο διεθνές μίτιγκ στίβου Παπαφλέσσεια 2022, στο οποίο κατέκτησε την 4η θέση στον ακοντισμό με βολή στα 53.60 μ.
Προπονητής και των τριών αθλητών, που ανήκουν στον Σύλλογο Κλασικού Αθλητισμού Δράμας (Σ.Κ.Α.Δ.), είναι ο γυμναστής Σωτήρης Κεχαγιάς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δραμινή εταιρεία «ΓΟΥΝΤΣΙΔΗΣ Α.Ε.» αγόρασε τα ακόντια με τα οποία κατέβηκε να αγωνιστεί στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα ο Αλέξανδρος Γρηγοριάδης, βοηθώντας έμπρακτα την προσπάθειά του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ