Υπερ-πρωταθλητής Β’ ΕΠΣΔ για την περίοδο 2021-2022 ο Άρης Καλαμώνα

1
683
Τα κύπελλα του Άρη Καλαμώνα

Ολοκληρώθηκε το φετινό πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας το οποίο, όπως και της Α’, διεξήχθη σε δύο φάσεις. Οι 20 ομάδες που συμμετείχαν χωρίστηκαν σε δύο ομίλους των 10. Στον πρώτο όμιλο, στην α’ φάση του πρωταθλήματος, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα τερμάτισε ο Άρης Καλαμώνα με 37 βαθμούς και 39-13 γκολ, ενώ στον δεύτερο όμιλο πρώτος τερμάτισε ο Μακεδονικός Αλιστράτης με 37 βαθμούς και 47-11 γκολ.
Στη β’ φάση, οι τέσσερις πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο δημιούργησαν έναν νέο όμιλο από τον οποίο θα αναδεικνύονταν ο υπερ-πρωταθλητής της κατηγορίας, οι δύο ομάδες που θα έπαιρναν το απευθείας εισιτήριο για την Α’ ΕΠΣΔ της περιόδου 2022-2023 και η τρίτη ομάδα που θα συμμετείχε στο μπαράζ με το 6ο των play out της Α’ ΕΠΣΔ.
Με την ολοκλήρωση των 10 αγωνιστικών, αποδόθηκε ποδοσφαιρική δικαιοσύνη, καθώς ο Άρης Καλαμώνα και ο Μακεδονικός Αλιστράτης κατέλαβαν τις δύο πρώτες θέσεις, πήραν τα δύο εισιτήρια της ανόδου, με τον Άρη να κατακτά και τον τίτλο του υπερ-πρωταθλητή λόγω των 24 βαθμών που συγκέντρωσε έναντι των 23 του Μακεδονικού. Στην 3η θέση ισοβάθμησαν ο Άρης Μικροχωρίου και ο Ηρακλής Αδριανής με 18 βαθμούς, όμως ο Άρης Μικροχωρίου είχε το πλεονέκτημα στα μεταξύ τους ματς και πήρε το εισιτήριο για τη συμμετοχή στο μπαράζ με τον Εθνικό Αστέρα Καλλιφύτου, το οποίο θα γίνει την Κυριακή 29/05/2022 στο γήπεδο Ξηροποτάμου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ