40 χρόνια προσφοράς του ΠΣ Καλλιφύτου

Διήμερες εκδηλώσεις 19 και 20 Ιουλίου

0
3816

Διήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην Καλλίφυτο στις 19 και 20 Ιουλίου για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιφύτου Δράμας. Οι εκδηλώσεις συνδιοργανώνονται σε συνεργασία με την ΔΕΚΠΟΤΑ του Δήμου Δράμας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στις 19 Ιουλίου περιλαμβάνει τα εξής:
Στις 9:30 το βράδυ θα διεξαχθεί αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου στο πλαίσιο του οποίου θα γίνει έκθεση φωτογραφιών και εικόνων σε προτζέκτορα αλλά και σύντομη ομιλία. Στις 10:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας θα γίνει αφιέρωμα στα 100 χρόνια από την ίδρυση της κοινότητας Καλλιφύτου στο πλαίσιο του οποίου θα πραγματοποιηθεί προβολή φωτογραφιών και εικόνες σε προτζέκτορα και θα ακολουθήσει σύντομη ομιλία. Επίσης στις 10:30 θα γίνει αφιέρωμα στα 40 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιφύτου με προβολές φωτογραφιών και εικόνες σε οθόνη, με έκθεση φωτογραφίας και ομιλίες καλεσμένων. Επίσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες βραβευθέντων, απονομές δώρων και τιμητικών πλακετών. Στις 11:30 μετά τη λήξη της εκδήλωσης θα γίνει προσφορά φαγητών και αναψυκτικών σε μπουφέ με παραδοσιακά ποντιακά φαγητά και εδέσματα.
Την επόμενη ημέρα 20 Ιουλίου στις 9 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου όπου θα προβληθούν μεταξύ άλλων και εικόνες σε οθόνη ενώ στις 9:15 θα διεξαχθεί το αφιέρωμα για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της κοινότητας Καλλιφύτου με φωτογραφικό και οπτικό υλικό. Επίσης στις 9:30 θα γίνει αφιέρωμα στα 40 χρόνια από την ίδρυση του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Καλλιφύτου με οπτικό υλικό έκθεση φωτογραφίας καθ’ όλη την διάρκεια της βραδιάς. Στις 9:45 θα ακολουθήσουν χοροί από τον Παμικρασιατικό Σύλλογο Δράμας και μισή ώρα αργότερα θα ακολουθήσουν χοροί από τα ποντιακά τμήματα του συλλόγου της Καλλιφύτου ενώ στις 10:45 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με παραδοσιακά τραγούδια, ποντιακά, χιώτικα μικρασιάτικα, νησιώτικα και άλλα από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ