Α.Ε. Αμπελοκήπων: Δεν «έκλεισε» ακόμη ο νέος προπονητής

0
2450

Το «Ευχαριστώ» του Μιχάλη Τσοκακτσίδη


Δεν κατέληξε σε συμφωνία το πρώτο ραντεβού της διοίκησης της ΑΕ Αμπελοκήπων και του Χρήστου Αθανασιάδη καθώς στη συζήτηση που έγινε, το «deal» δεν ολοκληρώθηκε. Δεν τελείωσε όμως κάτι οριστικά αφού ανανεώθηκε το ραντεβού τους για σήμερα όπου και θα γίνει η τελική επαφή για να διευκρινιστούν ορισμένα ζητήματα που τέθηκα εκατέρωθεν. Από τη συνάντηση αυτή θα εξαρτηθεί αν η ΑΕ Αμπελοκήπων θα έχει νέο προπονητή από αύριο ή θα ξεκινήσουν νέες επαφές με άλλους δραμινούς τεχνικούς.
Και ενώ η ομάδα είναι «ακέφαλη» προπονητικά, η προετοιμασία της ΑΕ Αμπελοκήπων ξεκίνησε χθες υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση της γυμνάστριας του συλλόγου Βάλλιας Χατζήογλου και του υπευθύνου των ακαδημιών Ντίνου Τεξίζογλου, ο οποίος θα βοηθήσει μέχρι να βρεθεί προπονητής.
Σε ότι αφορά στην αποχώρηση του Μιχάλη Τσοκακτσίδη, ο δραμινός τεχνικός έστειλε στα ΜΜΕ ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί του. Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης έχει ως εξής:
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο της Α.Ε Αμπελοκήπων για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και για την δυνατότητα που μου έδωσε να εργαστώ σε μία από τις ιστορικότερες ομάδες του νομού μας, όμως πάνω από όλα, όλους τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου για την άψογη και αξέχαστη συνεργασία την οποία είχαμε».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!