Τις νέες του φανέλες παρουσίασε ο Άρης Μικροχωρίου που συνεχίζει να πρωτοπορεί σε θέματα μάρκετιγκ

0
471

Εδώ και αρκετό διάστημα η διοίκηση του Άρη Μικροχωρίου, δηλαδή ο Σάββας Μαυρομελίδης και οι συνεργάτες του, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν ένα διαφορετικό στιλ προβολής των δραστηριοτήτων της ομάδας τους καθιερώνοντας πράγματα πρωτόγνωρα για τα δεδομένα του ερασιτεχνικού αθλητισμού.
Πρώτα καθιέρωσαν την ανάρτηση στα Social Media της αρχικής ενδεκάδας και της αποστολής κάθε αγώνα, μέσω ενός γραφήματος που απεικόνιζε τις θέσεις των παικτών. Στη συνέχεια είδαμε φωτογραφίες από το χώρο των αποδυτήριων με την τοποθέτηση των στολών των παικτών όπως ακριβώς παρακολουθούμε στο Champions League τις εικόνες μέσα από τα αποδυτήρια των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων.
Τώρα ήρθε η σειρά για να γίνει η παρουσίαση των νέων του στολών. Σε ρόλο «μανεκέν» ο Πλάτωνας Αθανασιάδης (πρόσφατα ντύθηκε γαμπρός και τα «Χ» του εύχονται «βίον ανθόσπαρτον») και ο Νίκος Νερατζάκης οι οποίοι φόρεσαν τις δύο νέες φανέλες που θα χρησιμοποιήσει φέτος ο Άρης Μικροχωρίου και φωτογραφήθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας τους.
Ευχή και ελπίδα όλων όσων ασχολούνται με τον ερασιτεχνικό αθλητισμό είναι να βρίσκονται πάντα άνθρωποι σαν τον Σάββα Μαυρομελίδη και τους συνεργάτες του και να ασχολούνται με τα σωματεία του χωριού τους, της περιοχής τους, της πόλης τους.
Η παραπάνω ευχή γίνεται διότι, για όσους δεν το γνωρίζουν, η Διοίκηση του Άρη Μικροχωρίου προσπάθησε στις αρχές του καλοκαιριού να κάνει μία εκδήλωση με σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα τα οποία θα τη βοηθούσαν στο να εξασφαλίσει μέρος των εξόδων της φετινής αγωνιστικής περιόδου, όμως η εκδήλωση αυτή «πολεμήθηκε» στο διαδίκτυο και δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία, κάτι που ώθησε τους διοργανωτές στο να φτάσουν ένα βήμα πριν από την αποχώρησή τους από τον Αρη Μικροχωρίου. Ευτυχώς, αποδείχθηκε ότι κάτι τέτοιο δεν συνέβη τελικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ